Το "αντίο" του Γιάννη Σμυρνιώτη στον Δημοσθένη Δαββέτα

Σε ανάρτησή του, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, αναφέρει ... "Με τον Δημοσθένη Δαββέτα βρεθήκαμε στα έδρανα του Νομαρχιακού Συμβουλίου κατά την πρώτη εφαρμογή του θεσμού της Αιρετής Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Ελάχιστη σημασία είχε αν εκπροσωπούσε, ως επικεφαλής, όχι την πλειοψηφία αλλά την μείζονα μειοψηφία αφού η συντριπτική, αν όχι η απόλυτη, πλειοψηφία των παρεμβάσεών του δεν μπορούσε παρά να γίνουν ομόφωνα δεκτές αφού χαρακτηρίζονταν από υπευθυνότητα, σοβαρότητα και στόχευαν τεκμηριωμένα στην χωρίς μικροπολιτικές μεθοδεύσεις και πρόσκαιρα παραταξιακά οφέλη επίλυση των προβλημάτων.
Μεγάλη η προσφορά του στην Αρκαδία και την Παράταξή του που σίγουρα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αν του είχε δοθεί η δυνατότητα να υπηρετήσει τόσο το Ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά και την Αυτοδιοίκηση και την Δημόσια Διοίκηση από θέσεις μεγαλύτερης ευθύνης.
Καλό κατευόδιο κ. Δημοσθένη."
Σχετικά Άρθρα
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Στις 26 Ιουνίου 2025 η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας
- Φεύγει ο Κώτσιρας από τον ΠΑΟ
- Παπαηλιού: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της «Κυβερνώσας Αριστεράς» - Πρέπει να αποσκοπεί στη δημιουργική ανατροπή"
- Νέο συμβάν με ασθενοφόρο στην Μεγαλόπολη - Τραυματίστηκε πολίτης αλλά δεν υπήρχε οδηγός να τον μεταφέρει!
- Χορευτικά στην Αρκαδία | Όλες οι εκδηλώσεις (ανανεώνεται)