Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού | Μετακίνηση στο κέντρο της Τρίπολης (vd)
Η ομάδα Α.με.Α. εν δράσει βρέθηκε στην Τρίπολη μαζί με τον Κώστα Σαρρή ( άτομο με oλική απώλεια όρασης και μέλος των Α.με.Α. εν δράσει ) εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Λευκού Μπαστουνιού που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Οκτώβρη.
Συνομίλησαν για τη χρησιμότητα του λευκού μπαστουνιού και τη γραμμή όδευσης τυφλών. Επίσης, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην πόλη της Τρίπολης τα άτομα με οπτική αναπηρία ως προς τη μετακίνησή τους.
Τέλος, κυκλοφόρησαν στο κέντρο της πόλης και εντόπισαν δυσκολίες όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
Παρακολουθήστε το βίντεο:






Σχετικά Άρθρα
- Ένταση για τη Γορτυνία στο περιφερειακό συμβούλιο - Διακόπηκε προσωρινά η συνεδρίαση!
- Τρίπολη | Το έθιμο του Άη-Γιάννη του Κλήδονα στον Άγιο Κωνσταντίνο (Ματζαγρά)
- Παγγορτυνιακή | Πρόταση με 8 σημεία για την αντιμετώπιση του προβλήματος της Εθνικής Οδού "Τρίπολη – Πύργος"
- Live το περιφερειακό συμβούλιο με το θέμα της Γορτυνίας!
- Γιατί δεν ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση του Ναού Αποστόλων Πέτρου και Πάυλου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας;
1 σχόλιο
-
Εξαιρετικό video και με υπότιτλους για κωφούς. Πολύ δυναμική και ενημερωμένη ομάδα. Μπράβο σας. Ελπίζω οι δυσκολίες σας να λιγοστέψουν και οι κακοτεχνίες να διορθωθούν.






