Καθαρισμός ρέματος Αγίου Νικολάου | Τζιούμης: «Θωρακίζουμε την Τρίπολη με τις δικές μας δυνάμεις»
Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑ Τρίπολης, επισκέφτηκε την περιοχή που βρίσκεται το ρέμα του Αγ. Νικόλα.
Στην συγκεκριμένη περιοχή τα μηχανήματα του δήμου, σε συνεργασία με την ΔΕΥΑΤ, προχωρούν σε καθαρισμό του ρέματος Αγ. Νικόλα, που αποτελεί το βασικό αποδέκτη των ομβρίων υδάτων του βορειοανατολικού τμήματος της Τρίπολης.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος επισήμανε την αναγκαιότητα - σπουδαιότητα του ανωτέρω έργου για τη θωράκιση της βορειοανατολικής πλευράς της Τρίπολης, από πλημμυρικά φαινόμενα. Συνεχίζουμε με έργα ουσίας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, έργα που λειτουργούν, όταν υπάρχει ανάγκη.







Σχετικά Άρθρα
- Αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας
- Νικολάκου | Αίτημα να συζητηθεί η αποτελεσματικότητα στην υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας
- "Το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Μεγαλόπολης επιτέλους ξεκινά"!
- Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στη Βουλή: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο κατά της ευλογιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη»
- Οι κοινοπραξίες των ομίλων Chevron – Helleniq Energy για τις έρευνες υδρογονανθράκων νότια της Πελοποννήσου!





