Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Το πρώτο TEDxKlonatzidika είναι γεγονός!

Τρίπολη | Το πρώτο TEDxKlonatzidika είναι γεγονός!

Σε λίγους µήνες έρχεται στην πόλη µας µια εκδήλωση που ‘χει µεγάλο ενδιαφέρον. Για πρώτη φορά στον Δήµο Τρίπολης, το πρώτο TEDxKlonatzidika είναι γεγονός!

Το TED είναι µια µη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωµένη στη διάδοση αξιόλογων ιδεών. Τα αρχικά του προέρχονται απ’ τις λέξεις Technology – Entertainment – Design, αν και πλέον η ατζέντα της εκδήλωσης περιλαµβάνει µια ευρύτερη θεµατολογία. Στις εκδηλώσεις του TED προσκαλούνται άνθρωποι της διανόησης, της παρακίνησης, της δράσης και µιλούν για διάφορες ιδέες οι οποίες έχουν ως απώτατο σκοπό ν’ αποτελέσουν «τροφή» για το µυαλό του κάθε θεατή και να τον οδηγήσουν σ’ έναν δηµιουργικό προβληµατισµό. Ιδέες, γνώµες, απόψεις, βιώµατα που µπορούν να γίνουν µια δεξαµενή σκέψης, ικανή να καινοτοµήσει και να κάνει τη διαφορά ως προς τη βελτίωση µας. Κι επειδή η φωνή µας είστε εσείς, αναζητάµε εθελοντές για το οργανωτικό κοµµάτι της εκδήλωσης.

Αν πιστεύετε ότι µπορείτε να βοηθήσετε την οργανωτική οµάδα του TEDxKlonatzidika µε τον δικό σας ιδιαίτερο τρόπο και πάνω απ όλα µε την αστείρευτη ενέργεια και διαθεσιµότητα σας, µη διστάσετε να πάρετε µέρος στην διαδικασία επιλογής και διαµόρφωσης της νεόκοπης οργανωτικής οµάδας του πρώτο TEDxKlonatzidika event στην πόλη µας.

Για την εγγραφή σας στην πλατφόρµα υποψηφιότητας και περισσότερες πληροφορίες παρακαλούµε να συµπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρµα στην παρακάτω διεύθυνση: bit.ly/3iixkUM 

Μπορούµε ν’ αλλάζουµε (προς το καλύτερο); Βεβαίως και µπορούµε. Η αλλαγή, είναι κοµµάτι του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς µας. Μας εµπνέει και την εµπνέουµε.

Νικόλαος Καλτεζιώτης. (Οργανωτής)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...