Η απάντηση Τζιούμη σε Σμυρνιώτη: "Κατά τη διάρκεια της θητείας του εγκατέλειψε πλήρως τα χωριά μας και ξαφνικά…τα ξαναθυμήθηκε!"

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε μία ανάρτηση στο facebook, με αφορμή ανακοίνωση του Γιάννη Σμυρνιώτη για τα έργα στον Δήμο Τρίπολης.
Ο κ. Τζιούμης σημειώνει ...
"Κατανοώ την αγωνιώδη προσπάθεια του κ. Σμυρνιώτη να πείσει πρώτα τον εαυτό του και μετά τους δημότες ότι έκανε…μέγα έργο!
Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες του 2014 και του 2019 και σε συνδυασμό με την άρνηση των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων μας να τον ακολουθήσουν στην τρίτη απέλπιδα προσπάθειά του, καταφεύγει σε άρνηση της πραγματικότητας και σε υποτίμηση των δημοτών μας, αφού υποστηρίζει ότι «εμείς τους δουλεύουμε(!) και αυτοί δεν το αντιλαμβάνονται».
Ευτυχώς που τους δείχνει την αλήθεια ο κ. Σμυρνιώτης, οπότε οφείλουν να πιστεύουν σε όσα αυτός ισχυρίζεται και όχι σε όσα οι ίδιοι βλέπουν, ζουν και απολαμβάνουν.
Εμείς συνεχίζουμε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας - κάνουμε δουλειά παντού - και στην πόλη και στα χωριά μας. Το έργο μας είναι ορατό στους πολίτες.
Αυτοί άλλωστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα κάνουν τη σύγκριση και θα εκφράσουν την ετυμηγορία τους.
ΥΓ : Κατά τη διάρκεια της θητείας του εγκατέλειψε πλήρως τα χωριά μας και τα επόμενα χρόνια δεν πέρασε ούτε μια φορά από αυτά (εκτός από την προεκλογική περίοδο), ξαφνικά…τα ξαναθυμήθηκε!
Δικαίωμά του, οι πολίτες όμως θυμούνται."
Σχετικά Άρθρα
- Σήμερα η παράσταση Κουκλοθέατρου στη Μελιγού!
- Αντιδιαβρωτικά έργα και αποκατάσταση Φενεού | Δημήτρης Πτωχός: «Σχέδιο με συνεργασία, προστασία και προοπτική»
- Δήμος Γορτυνίας | Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Συλλόγου Αραχωβιτών και την επαναλειτουργία του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας
- River Party στην Πηγή Σιντζι | Το “Ευχαριστώ” του Συλλόγου Κανδήλας
- Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Αντάμωμα στη Γαρέα
5 σχόλια
-
Κουκλος ειναι ο Δημαρχος κσι συτα που λετε μονο ζηλιες φανερωνουν.
-
Κώτσιος δήμαρχος της γουρνοπουλας και της βασιλόπιτας
Πάχυνες και σε λιγο δε θα χώρας στις φοτο να κάνεις το μοντέλο τα κοιτάζεις τα έργα ανάποδα απο εκει που ειναι !!! -
Έλα ρε Κώτσιο, ρημαδιό τα έχεις κάνεις. Κώτσιο! Το καλοκαίρι έτρεχες από πανηγύρι σε πανηγύρι, τώρα παρέα με την ρεμπέτικη, κομπανία, τρέχεις από κοπή πίτας σε πίτα.Μαζέψου και λιγάκι
-
Κωστακη εσφιξαν τα λουρια και σε επιασε πρεμουρα.Ετσι οπως τα εκανες θα τα λουστείς
-
Γιάννη ετοιμάσου για τρίτη "φάπα"...