Ο Γιάννης Σμυρνιώτης για το έργο του φυσικού αερίου στην Τρίπολη
Σε ανάρτησή του, ο πρώην Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, σημειώνει ... "10 χρόνια μετά την κατασκευή από τον ΔΕΣΦΑ του Κεντρικού Αγωγού υψηλής πίεσης στην Πελοπόννησο χθες, παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, η εταιρεία hengas που κατασκευάζει το εσωτερικό δίκτυο παροχής Φυσικού Αερίου της πόλης της Τρίπολης προχώρησε στην πρώτη της σύνδεση με την εγκατάσταση θέρμανσης του Β' Λυκείου.
Συγχαρητήρια
!!! Ευχές για καλή συνέχεια και γρήγορη ολοκλήρωση του Έργου!!!" Σχετικά Άρθρα
- Διευκρινιστική ανακοίνωση για τις υπογραφές στην καταγγελία για τις εργασίες στον ανδριάντα Κολοκοτρώνη
- Για τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ετοιμάζονται οι αγρότες στην Αρκαδία! (vd)
- Γενική Συνέλευση στο Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης
- Δημήτρης Γκουβάς - Βασίλης Κούγιας | Διαψεύδουν ότι υπέγραψαν καταγγελία για τις εργασίες στον ανδριάντα του Κολοκοτρώνη
- Αποκριάτικος χορός με άρωμα Addams Family από το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)
1 σχόλιο
-
Δεν ασχολήθηκε κανείς με τον Σμυρνιώτη.
Του είχαν δώσεις μια μπανάνα να δαγκώνει και να μην μιλάει






