Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπουργός Ενέργειας | Η άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο Τρίπολης και τα θετικά λόγια για το έργο του φυσικού αερίου!

Υπουργός Ενέργειας | Η άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο Τρίπολης και τα θετικά λόγια για το έργο του φυσικού αερίου!


Τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη ευχαρίστησε προσωπικά ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας, κατά τη διάρκεια του ανάμματος της φλόγας του φυσικού αερίου.
Ο Υπουργός Ενέργειας, με τον τρόπο αυτό, θέλησε δημοσίως να αναγνωρίσει τη συμβολή του κ. Τζιούμη για να προχωρήσουν οι εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής μέσα στην πόλη, στοιχείο καθοριστικό για την υλοποίηση του συνολικού έργου.
Παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Τρίπολης δεν προέρχεται από το χώρο της ΝΔ, έχει άριστη συνεργασία με μια σειρά από Υπουργούς της Κυβέρνησης, με βασικό στόχο να προχωρήσουν σημαντικές υποδομές για την περιοχή μας.
Από την άλλη πλευρά, ο Υπουργός Ενέργειας προφανώς αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα του Δημάρχου, δεν διστάζει να τον επαινέσει δημοσίως.
Στην ίδια εκδήλωση, να σημειωθεί ότι και ο κ. Κουτσογιάννης εκ μέρους της Hengas ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη για το έργο του φυσικού αερίου.

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    τΖΙΟΥΜΗΣ 600%. ΒΙΤΣΑ!! ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΛΗ. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΟ@@@@@@@@@@@@@@@@ΛΟ. ΤΑ ΓΑ@@@@@@@@@@@@@ΣΕ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @18:29 Ποιοι γνωστοί άγνωστοι του έριχναν μπανανόφλουδες βρε βλήμα; Μόνος του τις έριχνε στον εαυτό του και ειναι αποκλειστικά ο ίδιος υπεύθυνος και κανένας άλλος για τις δύο ήττες που έχει φάει στις εκλογές και για την τρίτη που έρχεται. Του φταίνε όλοι οι άλλοι, μόνο ο ίδιος δεν φταίει. Ας το καταλάβει κάποια στιγμή γιατί μας τα έχει κάνει νταούλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε τούτος δεν παίζεται με τίποτα. Μην μου πείτε ότι κοκορεύεται ότι έφερε το φυσικό αέριο στην Τρίπολη;;;; Θα μου πεις ότι κι΄αυτό θα λέει. Μ΄δαύτους όλα τα έχουμε δει. Παρα-μύθια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχεις δίκιο το μόνο που ξέχασε ο Σμυρνιιώτης να μαζέψει ήταν της μπανανόφλουδες που του έριχναν οι γνωστοί άγνωστοι και κατάφεραν να τον ρίξουν. Αυτά όμως έρχονται και παρέρχονται και διορθώνονται . Ο Τζιούμης λοιπόν μαζί με τους συνεργάτες του σε κάθε δρόμο της πόλης έχουν αφήσει τα καλάμια τους που τα καβαλάνε και συνήθως όταν το πας καβάλα το καλάμι σπάει και σε...... Τραυματίζει , και αυτό δεν διορθώνεται.. Άντε γειά ρε πουθενάδες.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    10:29 Επίσης ξέχασες να πεις ότι ο Σμυρνιώτης είχε βάλει και τις βάσεις για να χτιστεί όλη η Τρίπολη για να μην σου πω και ολόκληρο το μαντινειακό οροπέδιο. Μεγάλος ευεργέτης. Το λάθος που έκανε όμως, ήταν ότι δεν καθάρισε τους δρόμους από τις μπανανόφλουδες και τις έχει πατήσει τρεις φορές μέχρι τώρα (συμπεριλαμβανομένης και της ερχόμενης)

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    καλα ρε όλοι οι δεξιοί τζιούμη αποθεώνουν;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 10:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε ρε Τζιούμη την επικοινωνία και κοίτα την ουσία. Για το φυσικό αέριο δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα, τις βάσεις για να έρθει το φυσικό αέριο στην Τρίπολη τις έβαλε ο Σμυρνιώτης με τον ΔΕΣΦΑ το 2012 . Βγάλε όσα ψεύτικα δελτία τύπου θες γιατί το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η επικοινωνία και όχι Η ουσία. Ο πιο άχρηστος δήμαρχος που πέρασε ποτέ από αυτή την πόλη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...