Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κανελλόπουλος στη ΔΡΤ 91,5 | "Κάνουμε εκδηλώσεις για να φέρουμε επισκέπτες και να κρατήσουμε κόσμο στην πόλη"

Κανελλόπουλος στη ΔΡΤ 91,5 | "Κάνουμε εκδηλώσεις για να φέρουμε επισκέπτες και να κρατήσουμε κόσμο στην πόλη"

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή "Επί της ουσίας" με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Μανιατάκο και Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Αντιδήμαρχος κ.Κανελλόπουλος.

Αρχικά ο Αντιδήμαρχος μιλώντας για τα αδέσποτα δήλωσε: "Να ζητήσουμε ένα συγνώμη από τους συμπολίτες μας που ταλαιπωρήθηκαν από επιθέσεις σκυλιών. Γίνεται προσπάθεια, στο μέτρο του δυνατού και με τα όσα επιτρέπει η νομοθεσία. Θεωρώ, πως  εγκαταλείπονται από διάφορους σκυλιά και μας έρχονται και συνεχώς καινούργια. Δεν λέμε, πως τα κάνουμε όλα τέλεια. Γίνεται όμως μια καλή προσπάθεια", ενώ πρόσθεσε: "Είναι ανοιχτό το καταφύγιο - σε συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία για όποιον εκφράσει το ενδιαφέρον-, να πάει εκεί και να δει τι γίνεται. Θεωρώ, πως δεν υπάρχει πρόβλημα σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να γίνει επίσκεψη στον χώρο από τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης".

Στην συνέχεια απαντώντας στα όσα είπε ο κ.Σμυρνιώτης για το ΔΑΚ (για μπαλώματα, ημιτελή βαψίματα κτλ) δήλωσε: "Έχουν υπάρξει αστοχίες, αλλά δεν έχει παραδοθεί ακόμα το έργο. Είμαστε σε επικοινωνία με τον εργολάβο και θα φτιαχτούν όλα, πριν παραλάβουμε το έργο, Πολύ καλά κάνουν οι πολίτες και μας δείχνουν τις ατέλειες", ενώ συμπλήρωσε: "Οι τελευταίες εξελίξεις είναι, πως έχει δοθεί το οκ για αυτή την χρηματοδότηση για το κολυμβητήριο. Είναι θέμα ημερών να προχωρήσει.

Για την πλατεία Μπασιάκου τόνισε: "Έχει σταματήσει το έργο, γιατί εκκρεμεί ένα έργο της ΔΕΗ και θα χρειαστεί να περάσουν καλώδια μέσα από την πλατεία. Μόλις τελειώσει η ΔΕΗ και το επιτρέψει και ο καιρός θα μπει ο εργολάβος να συνεχίζει. Ιούλιο αναμένουμε να έχει τελειώσει το έργο", ενώ για την κεντρική πλατεία Αγίου Βασιλείου ανέφερε, πως δουλεύουν συνεχώς συνεργεία και είναι πολύ πιθανό να είναι σχεδόν ολοκληρωμένη - αν όχι έτοιμη - το Πάσχα. "Το τελικό έργο πιστεύω θα είναι έτοιμο τέλη Ιουνίου. Ίσως χρειαστεί λίγη παράταση", υπογράμμισε.

Για τις Απόκριες ανέφερε μεταξύ άλλων: "Όταν κάνεις κάποιες επιπλέον εκδηλώσεις για να φέρεις και να κρατήσεις κόσμο στην πόλη σου, θα υπάρχει και ένα μεγαλύτερο κόστος".

Τέλος αναφέρθηκε στην ελεγχόμενη στάθμευση στον Δήμο Τρίπολης.

Ακούστε τα όσα είπε:

www.drt915.gr 

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 17:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Και γιατί να έχει θέσεις πάρκινγκ στο κέντρο? Για να γίνει πάλι όπως πριν με τα ταξί και τα αμάξια γύρω γύρω από την πλατεία? Ποδαράκια δεν έχετε να περπατήσετε λίγο? άντε που και για τσιγάρα στο περίπτερο θέλετε αμάξι μερικοί αν όχι όλοι οι δυσκοίλιοι γκρινιάρηδες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά πλάκα μας κάνεις με αυτά που λες!!!!!!
    Μήπως να ακούσεις την συνέντευξη που έδωσες να καθήσεις λογικά να σκεφτείς τι έλεγες και να ξαναδώσεις πάλι καλύτερη;;;;Εεεεε;;;; Τι λές;;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 11:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε άντε φτιάξε καμιά κοκοτεχνία.

  • anonymous
    anonymous Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 10:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Με πλατείες διαλυμένες,χωρίς θέσεις παρκαρίσματος στο κέντρο;πόσα λεφτά εισπράξατε από τέλη κυκλοφορίας (και σταθμεύσεως) αλλά και από τις τροχονομικές κλίσεις,χωρίς να είναι ......ανταποδοτικά τα τέλη αυτά!που πάνε αυτά τα τέλη;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 07:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό μπορεί να γίνει με επιτυχία μόνο όταν υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός και προγραμματισμός, Δυστυχώς η σημερινή δημοτική αρχή δεν έχει κανένα προγραμματισμό, όλα γίνονται στο παρά πέντε και τρέχετε πίσω από τις ημερομηνίες, ακόμα και στις ανακοινώσεις δεν γράφεται ώρα, που θα γίνει η εκδήλωση κ.λ.π όταν ερωτάται η υπεύθυνη αντιδήμαρχος για το κόστος των εκδηλώσεων την μία δεν θυμάται την άλλη φεύγει και αφήνει άλλους πίσω για να βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 06:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Σώπα ρε μεγάλε αυτοδιοικητικέ…….

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 00:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρέλαναμε μας αηδόνι του φαλανθου !!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...