Νέο έργο στο Μερκοβούνι | Τζιούμης: «Ακούμε τις τοπικές κοινωνίες και κάνουμε δουλειά παντού»
Στην υπογραφή σύμβασης, για το έργο «Διαμόρφωση δημοτικού κτιρίου τοπικής κοινότητας Μερκοβουνίου, προχώρησε, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Κοντογιάννης – Κοσμόπουλος – Κουτσανδριάς Ο.Ε.».
Το έργο έχει προϋπολογισμό μελέτης 74.400 € και η προθεσμία εκτέλεσης είναι 90 ημέρες.
Στο κτίριο, εξωτερικά θα κατασκευαστούν οι τοιχοποιίες όπου δεν υπάρχουν, προβλέπεται θερμοπρόσοψη στη νοτιοδυτική πλευρά, στη στάθμη του ισογείου ορόφου, ενώ θα τοποθετηθούν κουφώματα αλουμινίου. Εσωτερικά θα κατασκευαστούν χωρίσματα στη νότια πλευρά του κτιρίου όπου θα στεγάζεται χώρος που θα λειτουργήσει ως κοινοτικό γραφείο.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε για την έναρξη ακόμα ενός έργου σε τοπική κοινότητα του Δήμου μας.
Το κτίριο της Τ.Κ. Μερκοβουνίου θα εκσυγχρονιστεί, μέσα από εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, εσωτερικά και εξωτερικά.
Η δημοτική μας αρχή αποδεικνύει, με τρόπο έμπρακτο, το ενδιαφέρον της για τα προβλήματα των χωριών μας.
Ακούμε τις τοπικές κοινωνίες και κάνουμε δουλειά, με γνώμονα πάντοτε τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου μας.
Πόλη και χωριά αντιμετωπίζονται ισότιμα, έργα μεγαλύτερης ή μικρότερης εμβέλειας, που αλλάζουν την εικόνα του Δήμου Τρίπολης».

Σχετικά Άρθρα
- ΠελοπόννηSOS: "Υπογράφουμε τις αντιρρήσεις για τεράστιες ΑΠΕ με μπαταρίες & διασύνδεση"
- Με κλασικά αυτοκίνητα γέμισε η Πλατεία Άρεως | Τζιούμης: «Κάθε εβδομάδα μια νέα αφορμή για να επισκεφθεί κάποιος την Τρίπολη» (vd)
- Η Ανδριάνα Αχιτζάνοβα θα τραγουδήσει στην Τρίπολη!
- Οι επόμενοι ψεκασμοί δακοκτονίας στην Αρκαδία - Δείτε τις περιοχές! (1.10.2026)
- Πλέγμα Κοινωνικών Υπηρεσιών στους Δήμους Γορτυνίας, Μεγαλόπολης, Οιχαλίας και Τρίπολης! (vd)
1 σχόλιο
-
Κώστα σε παρακαλώ λυπήσου τα τα παιδάκια.
Κάθε μέρα νέα έργα δείξε λίγο έλεος






