Αντιδήμαρχος Λαγός: "Έτοιμες οι οδοί Νικηταρά- Σπετσεροπουλου. Μπήκε καθρέπτης στο τέρμα του πεζόδρομου Τάσου Σεχιώτη"
Σε ανάρτησή του, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαγός, αναφέρει .. "Η δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη κάθε μέρα εργάζεται και ό,τι λέει, το εννοεί.
1) Έτοιμες και οι οδοί Νικηταρά- Σπετσεροπουλου .
Συμπληρώθηκαν τα σιδερένια κολωνάκια ώστε οι οδοί να έχουν ομοιομορφία και ασφάλεια για τους πεζούς.
2) Μπήκε καθρέπτης στο τέρμα του πεζόδρομου Τάσου Σεχιώτη για να διευκολύνει την ασφαλή διέλευση των αυτοκινήτων από και προς την Αγίου Κωνσταντίνου και Παπαρειγοπουλου.
Μικρές παρεμβάσεις....
Όμορφη και λειτουργική πόλη...."
Σχετικά Άρθρα
- Κηδεία Ευανθίας Δημ. Αναγνωστοπούλου
- Ξεκίνησαν οι προσφορές στο διαγωνισμό για έργα βελτίωσης από Καμπέα προς Καρκαλού
- Μέσα στον Οκτώβριο η αποσφράγιση προσφορών για τα έργα στο δρόμο Αρκαδικό Χωριό – Σαμπατική
- Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer από το Κέντρο Υγείας και την 1η ΤΟΜΥ Τρίπολης
- Οι επόμενοι ψεκασμοί δακοκτονίας στην Αρκαδία - Δείτε τις περιοχές! (23.9.2026)
2 σχόλια
-
Μπράβο Γιώργο. Παρέμβαση που σώζει ζωές. Το σημείο στην Αγ. Κων/νου είναι καρμανιόλα. Και πάλι μπράβο.
-
Ο ήλιος που ξεπροβάλει κάθε πρωί δικό σου έργο είναι; χαχαχαχχαχ που έχουμε μπλέξει ρε






