Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανάπλαση πλατείας Αγίου Βασιλείου | Βόσνος: "Ανησυχώ για το έργο" - Τζιούμης: "Είναι το πρώτο έργο που καθυστερεί στην Ελλάδα για 2-3 μήνες;"

Ανάπλαση πλατείας Αγίου Βασιλείου | Βόσνος: "Ανησυχώ για το έργο" - Τζιούμης: "Είναι το πρώτο έργο που καθυστερεί στην Ελλάδα για 2-3 μήνες;"

Συζήτηση για το υπό εξέλιξη έργο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Αγίου Βασιλείου έγινε στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Δημήτρης Βόσνος είπε ότι «η κοινωνία ανησυχεί για την εξέλιξη του έργου της πλατείας. Δεν ήρθε να συζητηθεί καμία μελέτη στο δημοτικό συμβούλιο και πέρασε από την οικονομική επιτροπή. Σας ζήτησαν να έρθετε επίσημα να μας ενημερώσετε στο συμβούλιο. Αρνηθήκατε προσβλητικά. Σήμερα, έξω διαχέονται διάφορα για διάφορα υψομετρικά θέματα. Προσωπικά, σας ζητώ μέσα από τον θεσμικό ρόλο, επίσημα, να έχω πια μια επίσημη πρόσβαση στα στοιχεία των μελετών του συγκεκριμένου έργου και για το έργο στα πεζοδρόμια. Εγώ ανησυχώ.»

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι «η μελέτη Γρηγορίου ‘Ε είχε γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή και έχει περάσει από το δημοτικό συμβούλιο φάουλ αυτό που είπατε. Εσείς ακούτε την κοινωνία και ο Δήμαρχος είναι απών;

Είναι το πρώτο έργο που καθυστερεί στην Ελλάδα για 2-3 μήνες; Να πάτε στην Τεχνική Υπηρεσία να πάρετε οποιονδήποτε φάκελο.

Τα θέματα της Οικονομικής Επιτροπής στέλνονται σε όλους. Τον φάκελο τον έχετε πάρει, παρότι δεν είστε μέλος της Οικονομικής.»

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 18:24 Σύνδεσμος σχολίου

    όχι δήμαρχε δεν είναι το πρώτο, είναι όμως το ματζουνειο ,είναι το δίκτυο νερού στην βλαχερνα, είναι το κολυμβητήριο, είναι η αγροτική οδοποιία και πολλά άλλα που θες να τα δουλέψεις από εδώ και πέρα για να δείξεις έργο. Η πλατεία έπρεπε να δουλευτεί τμηματικά να μπορεί να κινηθεί ο κόσμος αλλά θέλεις να δείξεις έργο και τα δουλεύεις όλα μαζί και πιστεύεις ότι δουλεύεις και τον κόσμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...