Ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς από ΕΚΑ και ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας στον Άγιο Αθανάσιο

Το πρωί της Δευτέρας (01/05) στο χώρο του Μνημείου Εκτελεσθέντων Αγωνιστών Πρωτομαγιάς 1944 στο Άγιο Αθανάσιο στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αρκαδίας και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, με τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας με την τέλεση τρισάγιου στη μνήμη των εκτελεσθέντων αγωνιστών παρουσίας εκπροσώπων του Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αρκαδίας, της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας, καθώς και υποψηφίων Βουλευτών Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κα Γεωργία Παναγοπούλου.
Ακολούθησε σύντομη ομιλία του Προέδρου ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας κ. Κώστα Μαρκόπουλου, το προσκλητήριο νεκρών.
Σχετικά Άρθρα
- Καραμανλής για δικογραφία για Τέμπη: «Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου - Να λάμψει η αλήθεια»
- Αποζημιώσεις σε Γορτύνιους επιχειρηματίες που έχουν πληγεί από τον κλειστό δρόμο στα Λαγκάδια!
- Στάθης Κούλης: "Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της αδράνειας. Δεν είναι τυχαία. Είναι προβλέψιμη. Είναι διαχρονική. Και είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ"
- Αντιπεριφερειάρχης Μανδρώνης: "Η παράκαμψη από τον 111 είναι 15 λεπτά παραπάνω" (vd)
- Περιφερειακό Συμβούλιο | Η Γορτυνία απαίτησε απαντήσεις για τις κατολισθήσεις - "Δεν μας ακούτε, δεν είμαστε αόρατοι" - "Ο δρόμος θα ανοίξει σε 15 μέρες"!
1 σχόλιο
-
Πού φτάσαμε, ποιοί μας εκπροσωπούν για την εργατική πρωτομαγιά!!!