Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Νίκος Καλτεζιώτης για το TEDxKlonatzidika 2023! (vd)

Ο Νίκος Καλτεζιώτης για το TEDxKlonatzidika 2023! (vd)

Το TEDxKlonatzidika 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης στις 28 Μαΐου.

Παρουσιαστής του event θα είναι o Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από το Survivor 2022.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ  γεννήθηκε το 1993 στη Μόσχα και καθώς είχε 2 υπηκοότητες (την Ελληνική και τη Ρωσική), καθώς μετακόμισε με την οικογένεια του στην Ελλάδα από τα 2 του έτη.

Από 7 χρονών ο Γιώργος έμαθε την σημασία της λέξης «πειθαρχεία» μέσω της αθλητικής του πορείας στο water polo, τον χορό και το ποδόσφαιρο. Αυτό που κέρδισε την καρδιά του ήταν ο χορός, καθώς του άρεσε να είναι στο επίκεντρο της πίστας, να ανταγωνίζεται με καταξιωμένους αθλητές και να προσφέρει θέαμα και ψυχαγωγία στον κόσμο. Το προσωπικό του μότο για την ζωή είναι: «Ζούμε για να περνάμε καλά και κάποιες φορές η αλλαγή, μόνο καλό μπορεί να μας φέρει».

Οι performers του event είναι οι εξής:

-ΑΚΗΣ ΚΑΛΜΟΥΚΗΣ

Ο Τενόρος Άκης Καλμούκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες παραστάσεις ως σολίστ, με αποκορύφωμα το ρόλο του Δούκα από την όπερα «Rigoletto» του Giuseppe Verdi.

-NEFELOPETRA

H Νefelopetra ιδρύθηκε το 2009 από τον Πέτρο

Πολίτη και τη Νεφέλη Μαρκάκη.

Η ομάδα συνδυάζει τη μουσική, τον χορό και τα εικαστικά χρησιμοποιώντας πάντα τις τέχνες αυτές για να διηγηθεί μια ιστορία. Οι δημιουργίες της είναι πάντα πρωτότυπες - μουσική, σύνθεση, χορογραφία και video arts.

-JEROME KALUTA

Τραγουδιστής, ηθοποιός και μουσικός παραγωγός, ο Jerome Kaluta γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά κατάγεται από το Κονγκό. Δηλώνει περήφανος Αφροέλληνας και υποστηρικτής του επιχειρείν εισάγοντας το όραμα του με την εταιρεία “Afrogreco” κάτω από την ομπρέλα της οποίας στεγάζει ένα e-shop, μία εταιρεία παραγωγής και ένα δισκογραφικό label.

Ο διοργανωτής Νίκος Καλτεζιώτης φιλοξενήθηκε στο Best tv και μίλησε για το TEDxKlonatzidika.

Δείτε το βίντεο!

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...