"Βοήθεια στο Σπίτι" | Ο Τζιούμης όρκισε μόνιμες εργαζόμενες στον Δήμο Τρίπολης (εικόνες - βίντεο)

Ορκωμοσία δημοτικών υπαλλήλων έγιναν το πρωί της Πέμπτης (1/6/2023) στο νέο Δημαρχείο της Τρίπολης.
Ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης καλωσόρισε τις εργαζόμενες, λέγοντας ότι «γνωρίζουμε πολύ καλά τις προσπάθειες και τις ταλαιπωρίες που υπεστήκατε όλα αυτά τα χρόνια. Στον Δήμο Τρίπολης, είχαμε πολλά προβλήματα, διότι ήσασταν υπάλληλοι της ΚΕΔΗΤ, με καθυστερήσεις στην πληρωμή μισθών και σε ελλείψεις.
Παρά τις δυσκολίες, υπερβάλλατε εαυτόν όλα αυτά τα χρόνια. Μετά από τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, είσαστε πλέον μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Τρίπολης.
Από εδώ και πέρα, θα εργάζεστε με λιγότερες αντιξοότητες. Εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο για ηλικιωμένους και ανήμπορους συμπολίτες μας.»
Οι εργαζόμενες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη που στάθηκε εξ αρχής στο πλευρό τους.
Παρών στην ορκωμοσία ήταν και ο διατελέσας Πρόεδρος στην πρώην ΚΕΔΗΤ κ. Τάκης Χλέπας τον οποίο ευχαρίστησε δημοσίως ο Δήμαρχος για την προσφορά του στη θέση ευθύνης που είχε αναλάβει.
Ο κ. Χλέπας μίλησε για μέρα χαράς και συγκίνησης κι ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στις εργαζόμενες.
Σχετικά Άρθρα
- 2025 | Η γιορτή του Αγίου Εφραίμ στο Στάδιο Τεγέας
- Τίτλοι τέλους για το καφενεδάκι στην πάνω αγορά, δίπλα στο παλιό ΚΑΠΗ
- Γιόρτασε ο Ναός του Αγίου Αθανασίου (Μάη Θανάση) στον Άγιο Ιωάννη Ηραίας (εικόνες)
- Κικίλιας: "Δεν θα γίνει καμία αύξηση το καλοκαίρι στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια"
- Πρωτομαγιά και για πρώτη φορά καταγράφηκαν αρνητικές τιμές στο ρεύμα!
1 σχόλιο
-
Να και κατι πραγματικα καλο.Μπραβο στον Δημο.