Πρωτοβουλία Αντιδημάρχου Οικονομόπουλου | Συνάντηση με πυροσβεστική και εθελοντικές οργανώσεις (vd)
Συνάντηση των εθελοντικών οργανώσεων, της πυροσβεστικής υπηρεσίας, με πρωτοβουλία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης έγινε την Παρασκευή στην Τρίπολη.
Αυτό που τονίστηκε είναι η αναγκαιότητας πιστοποίησης όλων των εθελοντικών οργανώσεων, για να μπορούν να δουν κάτω από την αιγίδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
«Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη. Στην Πολιτική Προστασία κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν με καθαρισμό χορταριών και οικοπέδων, ενώ υπάρχουν και οι πυροφύλακες.
Κάθε ιδιώτης, πρέπει να καθαρίσει το οικόπεδό του. Κάνω για άλλη μία φορά έκκληση» είπε ο Αντιδήμαρχος.
Σχετικά Άρθρα
- Η στιγμή που ο Σκαντζός αποκαλεί ψεύτες τους Γορτύνιους (vd)
- Νικολάκου: "Να πάμε στον Πρωθυπουργό κι αν δεν μας ανοίξει την πόρτα, να την σπάσουμε"!
- Πρόεδρος Παγγορτυνιακής: "Στα υπουργεία παραπέμπουν το θέμα στην Περιφέρεια - Τον Γορτύνιο τον ενοχλεί η κοροϊδία"
- Όταν η αγάπη για την Αρκαδία συναντά την αποτελεσματικότητα | Η περίπτωση Τίμου Κατσίπου
- Πτωχός στους Γορτύνιους: "Δεν είμαι εδώ ούτε για να χαϊδέψω αυτιά ούτε για να δώσω υποσχέσεις"
6 σχόλια
-
Στεφάνου Ρολογά και Αγίου Παντελεήμονος υπάρχουν οικόπεδα με πυκνή ξερή βλάστηση που δεν έχουν καθαριστεί ποτέ. Ας περάσουν οι αρμόδιοι να ελέγξουν και να πράξουν τα δέοντα.
-
20:28 Προφανώς και δεν έχει τα μέσα αφενός μεν να καθαρίσει χιλιάδες οικόπεδα αφετέρου δε τα οικόπεδα δεν είναι χιλιάδες και δεν απουσιάζουν όλοι οι ιδιοκτήτες τους εκτός δήμου ώστε να αναγκαστεί ο δήμος με ίδια μέσα να τα καθαρίσει. Τα πρόστιμα θα μπουν σε αυτούς που συστηματικά αδιαφορούν για το ξεχορτάριασμα των οικοπέδων τους. Κι αυτοί είναι γνωστοί
-
19.09 ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ Μ ΕΣΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ -
17:55 Σύμφωνοι. Τα οικόπεδα στα χωριά πρέπει να τα καθαρίσουν οι ιδιοκτήτες τους. Όταν όμως οι ιδιοκτήτες τους δεν βρίσκονται ή όταν ενημερώνονται οι ίδιοι ή μέσω τρίτων να τα καθαρίσουν και δεν το κάνουν, τότε τα καθαρίζει ο δήμος και κατόπιν τους στέλνει το κοστουμάκι να έχουν να πορεύονται. Το ίδιο γίνεται και με κάποια οικόπεδα μέσα στην πόλη
-
16.59 ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ,ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ -
Γιώργο καλή η ενημέρωση , αλλά καλό θα ήταν να βγεις εσύ ο ιδιος ως υπεύθυνος αντιδήμαρχος κ να κανεις αυτοψία στα χωριά , και όχι να κάθεσαι στην καρέκλα σου! Δυστυχώς σε πολλά χωρια τα οικόπεδα εντός οικισμού είναι γεμάτα ξερά χόρτα !






