Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανάπλαση πλατείας Αγίου Βασιλείου | Βόσνος: "Το έργο οδηγείται στα βράχια" - Τζιούμης: "Αυτά είναι συκοφαντίες. Το έργο θα τελειώσει μέσα στις προβλεπόμενες παρατάσεις"

Ανάπλαση πλατείας Αγίου Βασιλείου | Βόσνος: "Το έργο οδηγείται στα βράχια" - Τζιούμης: "Αυτά είναι συκοφαντίες. Το έργο θα τελειώσει μέσα στις προβλεπόμενες παρατάσεις"

Για το έργο ανάπλασης της πλατείας Αγίου Βασιλείου μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Για την Τρίπολη” Δημήτρης Βόσνος στην αρχή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανέφερε, πως κατέθεσε σε υπηρεσίες του Δήμου στοιχεία σχετικά με την τροπή που έχει πάρει το έργο και μεταξύ άλλων, είπε: «Το έργο ανάπλασης οδηγείται στα βράχια. Αν δείτε τη μελέτη αναφέρεται η ανακατασκευή του δαπέδου και των ταβανιών πέριξ της πλατείας και απέχουμε πάρα πολύ μακριά από αυτό. Αν βρέξει οι δρόμοι θα γίνουν ποτάμια και τα μαγαζιά θα πλημμυρίσουν. Είναι δεδομένο πως το έργο δεν θα τελειώσει μέχρι τις εκλογές».

Στη συνέχεια προχώρησε σε μία σειρά όσων αναφέρονται στη μελέτη και ζήτησε ισάριθμες απαντήσεις.

Ακόμη, χαρακτήρισε ως παράνομο το άνοιγμα του τμήματος της πλατείας και μίλησε για εκτροχιασμό του έργου. “Κρύβεται η αλήθεια, το έργο δεν τελειώνει, θα μείνει μία καυτή πατάτα για την επόμενο δήμαρχο”.

Επίσης, αναφέρθηκε στα αντιπλημμυρικά έργα με αφορμή το έργο στο Ζευγολατιό με τον κ. Τζιούμη να απαντά πως «Κάνετε πως ξεχνάτε πως πλέον τα έχει αναλάβει η Περιφέρεια. Η διαχείριση των ρεμάτων και η προστασία έχει περάσει εκεί. Δεν υπάρχει χρηματοδότηση σε Δήμους. Και μιλάμε για εκτός οικισμών έργα. Είναι δυσάρεστη η εξέλιξη στο Ζευγολατιό».

Τέλος, μίλησε για την ανακύκλωση που δεν μπήκε στην καθημερινότητα του Δήμου και ανέφερε «500.000 ευρώ χρωστάμε στην ΤΕΡΝΑ», για να απαντήσει ο Δήμαρχος πως «Δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ. Δεν υπάρχει χρέος».

Σχετικά με την ανακύκλωση ο κ. Λαγός ανέφερε πως οδεύει προς την ΤΕΡΝΑ με τον κ. Σμυρνιώτη να απαντά πως αυτό συμβαίνει από το 2012. «Το οδεύει προς την ΤΕΡΝΑ δεν σημαίνει τίποτα. Υπάρχει σύμβαση», είπε χαρακτηριστικά.

Εκεί σημειώθηκε ένας διαπληκτισμός μεταξύ των κυρίων Λαγού, Σμυρνιώτη και Βόσνου που έληξε σύντομα.

 

Τζιούμης: «Η πλατεία θα τελειώσει μέσα από τις παρατάσεις που προβλέπονται»

Για συκοφαντίες και ψέματα έκανε λόγο ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, σχετικά στα όσα ανέφερε ο κ. Βόσνος για το έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου.

«Λέτε πράγματα που δεν ισχύουν και συκοφαντείτε συνεχώς για ένα μεγάλο έργο της πόλης μας. Δεν μιλάτε με στοιχεία. Το έργο θα τελειώσει μέσα στις παρατάσεις που προβλέπονται. Τίποτα δεν γίνεται στα κρυφά. Η τεχνική υπηρεσία θα απαντήσει στα ερωτήματά σας και θα σας κρίνουν και εμάς και εσάς οι πολίτες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

www.drt915.gr 

17 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 10:01 Σύνδεσμος σχολίου

    23.59 Να τον επικαλείσαι πιο συχνά αυτό τον άγιο που αναφέρεις, γιατί τότε θα δείτε δημαρχία

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    η πλατεία μ δαύτους θα τελειώσει του Αγίου που@@@@υ ανήμερα. Ο ένας πάει και τραγουδάει στα πανηγύρια, ο άλλος μας μιλάει για καθαριότητα και όλα είναι γκρέμια, η άλλη μας μιλάει για πολιτισμό διαμέσου της μάγιας η μέλισσας, ο πολιτικής προστασίας μας λέει διάφορα κ.λ.π. Να τελειώνουμε με δαύτους γιατί δεν κάνουν ούτε για τα σίδερα. Μας και στα χωριά τους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Στις ερωτήσεις σας θα απνατήσει η τεχνική υπηρεσία, απάντησε ο κ. Δήμαρχος. Εσύ ρε κακομοίρη γιατί δεν απευθύνεσαι στη τεχνική υπηρεσία να ρωτήσεις τι γίνεται με το όλο έργο?Δήμαρχο σε κάναμε. Αυτή είναι η ευθύνη σου. Ποια απάντηση να μας δώσει η τεχνική υπηρεσία, όταν όλα είναι χαλάσματα/

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας έλεγε ο κ. Δήμαρχος για πράσινη και έξυπνη πόλη, για το έργο της πλατείας, όπου θα αναβαθμίσει το κέντρο. Κάποια στιγμή γύρισε και μας μίλησε για ηλεκτρικά ποδήλατα. Ρε κακομοίρη πότε θα έρθουν αυτά? Λόγια και ψέμα κάργα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    To...χαώδης χάος. Το είδαμε κι αυτό. Μ' αυτούς σε λίγο θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε. Καλύτερα ελληνικά μιλάει ένας ουραγκοτάνγκος παρά αυτοί

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ο γέρος το έχει κάψει . Η Πλατεία θα τελειώσει μέσα στις προβλεπόμνες παρατάσεις. Ποιον κοροϊδεύεις ρε Τζιούμη? Η καταληκτική ημερομηνία είναι 30 Σεπτεμβρίου και μετά μπαίνουμε σ΄ άλλες διαδικασίες. Καλά δεν υπάρχει ίχνος πολιτικού φιλοτίμου?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 21:37 Σύνδεσμος σχολίου

    16,42 Έχεις να μας πεις τίποτα για την ταμπακιέρα? Για το χαώδης χάος της πλατείας, για την προχειρότητα, την κακοτεχνία και την έλλειψη κάθε σεβασμού στον πολίτη? Για τα παρκαρίσματα πάνω στα πεζοδρόμια, για το κολυμβητήριο κ.λ.π. Σταματήστε τα παραμύθια ρε παρακεντέδες, που θέλετε να έχετε και λαλια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάνε όλοι μιλάει κι αυτόςπου τον έκραζε όλη η Τεγέα όταν ήταν δήμαρχος. Α για να μην ξεχνιόμαστε, ακόμα κι ο Σμυρνιώτης, που ξαφνικά τον αγάπησε. Κι απ' ό,τι φαίνεται τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Σύνδρομο της Στοκχόλμης λέγεται αυτό Βόσνο. Αν δεν ξέρεις τι είναι ψάξε στο Google. Και πού είσαι; Στα συμβούλια να γαβγίζεις λιγότερο γιατί πλέον των 5 λεπτών δεν σε ακούει κανείς έτσι όπως κάνεις σαν δαιμονισμένος. Το ίδιο και το φουκαρά το Ζήκο που βιντεοσκοπεί τη μάπα του όταν είναι να θέσει ένα θέμα τρομάρα του

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

    12:18 Ναι καλά σου λέει ο άλλος χώστα ρε Δημητράρα με το φοβερό και τρομερό παρελθόν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 12:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Χώστα Δημήτρη, γιατί οι άνθρωποι δεν παίρνουν χαμπάρι. Μόνο για γκρέμισμα είναι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 10:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα ήθελα να ξέρω σας αρέσει η πλατεία παρακαμενα ο βοσνος την φτιάχνει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    9,01 Για την πλατεία έχεις να δώσεις μια απάντηση? Ολα ίσιωμα τα έκανε κατέστρεψε επαγγελματίες, όλα ρημαδιό και εκείνος ο Ερωτίλας δεν εμφανίζεται πουθενά. Όλη την ημέρα τσακώνονται μεταξύ τους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 09:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ.ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ Ο ΒΟΣΝΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΓΕΑΣ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΧΝΑ .ΕΧΕΙΣ ΤΑΚΙΜΕΙΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 08:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΒΟΣΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΗΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 01:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε τζιουμη ακόμα τι παραμύθι πουλάς. Θα φύγετε νύχτα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάει και ο Λαγός/ Τα αμμοχάλικα θέλουμε ρε!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Τζιούμη δεν τα παρατάς τα παραμύθια καημένε. Ποιες παρατάσεις ρε κακομοίρη? Τα έχεις κάνει όλα μπουρδε@@@@ο. Μιλάς και από πάνω! Κοίτα μετά τον Οκτώβριο να δικαιολογήσεις το διαύγεια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...