Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίσκεψη ΟΚΑΝΑ στο Κέντρο Ημέρας "Αμάλθεια"

Επίσκεψη ΟΚΑΝΑ στο Κέντρο Ημέρας "Αμάλθεια"

Τη Δευτέρα, 02/10/23, εκπρόσωποι - ψυχολόγοι και κοινωνική λειτουργός - από το Πολυδύναμο Κέντρο και την Κινητή Μονάδα του ΟΚΑΝΑ Τρίπολης, επισκέφθηκαν τον χώρο του Κέντρου Ημέρας "Αμάλθεια", με σκοπό τη διασύνδεση των υπηρεσιών μας.      

1

 Ενημερωθήκαμε για τους βασικούς στόχους των υπηρεσιών τους, συγκεκριμένα την πρόληψη, τη μείωση της βλάβης, τη θεραπεία, την κοινωνική επανένταξη και τον αποστιγματισμό ατόμων που εμπλέκονται σε ζητήματα οποιουδήποτε είδους εξάρτησης, όπως ενδεικτικά εξάρτηση από ουσίες, το διαδίκτυο, τον τζόγο. 

 Παράλληλα, η εκπρόσωπος (ψυχολόγος) της Κινητής Μονάδας ενημέρωσε για τις διευρυμένες υπηρεσίες που προσφέρουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με εξαίρεση την περιοχή του Πύργου και της Πάτρας. 

 Τέλος, η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Ημέρας «Αμάλθεια» ενημέρωσε με τη σειρά της για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Ευχαριστούμε θερμά για την ενημερωτική επίσκεψη και για την πρωτοβουλία διασύνδεσης των υπηρεσιών μας και ελπίζουμε στη διατήρηση μιας ομαλής συνεργασίας και διεξαγωγής περαιτέρω κοινών δράσεων.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...