Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Oικοδομική άδεια για την ανέγερση νέου 4* ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης - Θα είναι πέντε ορόφων και θα έχει 46 δωμάτια!

Τρίπολη | Oικοδομική άδεια για την ανέγερση νέου 4* ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης - Θα είναι πέντε ορόφων και θα έχει 46 δωμάτια!

Εγκρίθηκε πρόσφατα από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Τρίπολης η σχετική οικοδομική άδεια για την ανέγερση νέου 5ώροφου ξενοδοχείου 4 αστέρων. Το νέο ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί σε ακίνητο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεων 79-81 και Β. Οικονομίδου 7, στην πόλη της Τρίπολης και θα έχει δυναμικότητα 46 δωματίων. Στην επένδυση προβαίνει, σύμφωνα με την άδεια, η εταιρεία ΛΟΥΣΙΟΣ ASSET MANAGEMENT Μ.Ι.Κ.Ε.

Αυτά αναφέρονται σε δημοσίευμα του powergame.gr.

Επιπρόσθετα, να θυμίσουμε ότι με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 57993/ΥΠΕ/7/00223/Π/Ν.4399/2016/06-06-2022 απόφαση του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακών Νόμων και Άμεσων Ξένων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εγκρίθηκε η υπαγωγή στις διατάξεις του νόμου 4399/2016, όπως ισχύει, και ειδικότερα στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 αυτού (Γ΄ κύκλος), επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «ΛΟΥΣΙΟΣ ASSET MANAGEMENT Ι.Κ.Ε.» με δ.τ. «ΛΟΥΣΙΟΣ ASSET MANAGEMENT Ι.Κ.Ε.» που αναφέρεται στην «ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας κατηγορίας 4*, δυναμικότητας 42 δωματίων/95 κλινών» (ΚΑΔ κύριου κλάδου δραστηριότητας: 55.10, Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα), στην οδό Β. Οικονομίδου 7, του Δήμου Τρίπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 4.206.917,44 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 4.206.917,44 ευρώ.

Ενώ, τον Αύγουστο του 2023, το Υπουργείο Πολιτισμού ενέκρινε σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4858/2021, των οικοδομικών εργασιών για την ανέγερση πενταόροφου Ξενοδοχείου, κατηγορίας 4*, με πατάρια στο ισόγειο, τέσσερα υπόγεια, 3 κολυμβητικές δεξαμενές, φυτεμένο δώμα, πέργκολες και λοιπά στοιχεία διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου επί των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Β. Οικονομίδου (Ο.Τ. 271) στο Δήμο Τρίπολης, Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου, φερόμενης ιδιοκτησίας "ΛΟΥΣΙΟΣ ASSET MANAGEMENT I.K.E.", διότι η προτεινόμενη σύνθεση του κελύφους και η υλοποίησή της μελέτης δεν επιφέρει με έμμεσο ή άμεσο τρόπο βλάβη στο παρακείμενο προστατευόμενο μνημείο.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

(φωτογραφία αρχείου)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...