Πυκνή ομίχλη σκέπασε το πρωί την Τρίπολη (vd)!
Συχνά – πυκνά, η Τρίπολη ξυπνάει με ομίχλη. Ειδικά την Παρασκευή το πρωί όμως η ομίχλη ήταν πολύ πυκνή, με αποτέλεσμα, η ορατότητα στην πόλη, να είναι περιορισμένη.
Όσο περνά η ώρα, βέβαια, η ομίχλη θα περιορίζεται, αλλά σε κάθε περίπτωση, υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες, όλοι και ειδικά οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, επειδή η ορατότητα δεν είναι καλή.
Δείτε το βίντεο του «Καλημέρα Αρκαδία».
Σχετικά Άρθρα
- Ο Γιώργος Παπαηλιού προανήγγειλε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος | "Δεν πρόκειται να αποστώ από την πολιτική. Είμαι δεμένος με την Αρκαδία"
- Ο Γιάννης Τσιώλης στον Παναρκαδικό
- Πρόταση για τη δημιουργία γλυπτού στη Νεστάνη προς τιμήν του σκύλου που ακολούθησε αθλητή του Σπάρταθλον
- Μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά στο Λεωνίδιο!
- ΣΑΕΚ Παναρκαδικού Νοσοκομείου | Έναρξη Εκπαιδευτικού Έτους 2026–2027 και παρουσίαση Αποτελεσμάτων Erasmus+






