Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σημαντική εξέλιξη για την Τρίπολη | Παράταση για τη χρηματοδότηση αντικατάστασης συστημάτων θέρμανσης με φυσικό αέριο - Η αναφορά Τζιούμη στο live!

Σημαντική εξέλιξη για την Τρίπολη | Παράταση για τη χρηματοδότηση αντικατάστασης συστημάτων θέρμανσης με φυσικό αέριο - Η αναφορά Τζιούμη στο live!

Μία σημαντική εξέλιξη για την Τρίπολη αφορά την παράταση έως τις 31.5.2024, για τη δυνατότητα υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την πιστοποίηση της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου και την καταβολή της επιχορήγησης, στο πλαίσιο της δράσης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου».

Στην εξέλιξη αυτή αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης κατά τη διάρκεια της live επικοινωνίας του με δημότες.

«Μία σημαντική εξέλιξη ήταν η επιχορήγηση του προγράμματος ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση για τον εξοπλισμό σε κάθε σπίτι. Μετά από παρέμβαση που κάναμε ως δήμος, το πρόγραμμα πήρε παράταση ως τον Μάιο του 2024» είπε ο κ. Τζιούμης.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι πρόκειται για μία εξέλιξη που εξυπηρετεί πολλούς πολίτες στην περιοχή μας. Δεν αφορά νέες αιτήσεις, αλλά ήδη κατατεθειμένες αιτήσεις για τις οποίες δεν είχε ολοκληρωθεί η σύνδεση με φυσικό αέριο.

Στη θετική αυτή έκβαση με την απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου, συνετέλεσε και η πίεση που άσκησε η δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...