Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης για τα έργα του φυσικού αερίου: "Η εταιρεία δουλεύει γρήγορα και σωστά, είναι καλή η αποκατάσταση στους δρόμους της Τρίπολης"

Σμυρνιώτης για τα έργα του φυσικού αερίου: "Η εταιρεία δουλεύει γρήγορα και σωστά, είναι καλή η αποκατάσταση στους δρόμους της Τρίπολης"

Με αφορμή τη συζήτηση για τα προβλήματα σε δρόμους της Τρίπολης, μετά τις εκσκαφές για τα έργα του φυσικού αερίου, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Σμυρνιώτης τοποθετήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και την επομένη ημέρα σε συνέντευξή του στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε -μεταξύ άλλων- στο δημοτικό συμβούλιο ότι «κάνει σχετικά καλή δουλειά η εταιρεία, το θέμα είναι ότι είναι κακά τα οδοστρώματα».

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, τόνισε: “Σίγουρα το να κάνεις ασφαλτικά το χειμώνα είναι δύσκολο. Θεωρώ, πως σε γενικές γραμμές η εταιρεία που κατασκευάζει τους αγωγούς του φυσικού αερίου δουλεύει και γρήγορα και σωστά. Παίζει ρόλο, πως είναι και το οδόστρωμα από κάτω.

Πρέπει να δούμε κάποια στιγμή, γιατί υπάρχουν δρόμοι με κρατήρες στην πόλη, που μπαλώνονται περιστασιακά. Πολλά προβλήματα δημιουργούνται και με τους αγωγούς της ΔΕΥΑΤ”, ενώ πρόσθεσε: “Σε κάποια σημεία πρέπει να μπει κυβόλιθος, που μπορεί πιο εύκολα, να γίνει μια αποκατάσταση μετά από κάποια εργασία”.

Ενώ, σε άλλο σημείο τόνισε ότι σε γενικές γραμμές είναι καλή η αποκατάσταση του οδοστρώματος. 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    που έχει 5 εκ ασφαλτικό τουλάχιστο η αποκατάσταση????
    Σοβαρά μιλάτε?????

  • Pipis
    Pipis Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 12:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ...γι' αυτό φοράς γυαλιά... σε ποιο σημείο ειναι καλό το οδόστρωμα?! Απλά αντιπολίτευση να γίνεται!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...