Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΣΕΒΙΠΕΤ Ι Απόλυτη ικανοποίηση για την ανάκληση απόφασης της ΔΕΥΑΤ για τη μονάδα βιοαερίου στη ΒΙΠΕ - Ευχαριστίες για τη στήριξη σε Περιφέρεια και Επιμελητήριο

ΣΕΒΙΠΕΤ Ι Απόλυτη ικανοποίηση για την ανάκληση απόφασης της ΔΕΥΑΤ για τη μονάδα βιοαερίου στη ΒΙΠΕ - Ευχαριστίες για τη στήριξη σε Περιφέρεια και Επιμελητήριο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η Διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης ( ΣΕΒΙΠΕΤ ) εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για την απόφαση της ΔΕΥΑ Τρίπολης ( 20/3/24 ) σύμφωνα με την οποία ανακαλείται η έγκριση της απόφασης του έτους 2017 για την αποδοχή υγρών αποβλήτων στο Βιολογικό Καθαρισμό ( έγγραφο με αρ. πρωτοκόλλου 2544 17/11/ 2017 )  από μονάδα παραγωγής βιοαερίου που θέλει να εγκατασταθεί στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης. 
Η συγκεκριμένη απόφαση της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. ήρθε μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης το οποίο διαπίστωσε στη συνεδρίαση της 19ης Μαρτίου 2024  ότι από το 2017, που ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση, έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να έχουν διαμορφωθεί νέα δεδομένα, νέες συνθήκες και άλλες ανάγκες τόσο στην πόλη όσο και στη ΒΙΠΕ Τρίπολης.
Η Διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ ευχαριστεί θερμά για τις σημαντικές αποφάσεις αλλά και την έμπρακτη συμπαράστασή τους: το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αλλά και όλους αυτούς τους φορείς που από την πρώτη κιόλας στιγμή στάθηκαν στο πλευρό των εγκατεστημένων επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης. όπως το Επιμελητήριο Αρκαδίας, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και τους Προέδρους των γειτονικών με τη ΒΙΠΕ κοινοτήτων.
Το ενδιαφέρον πλέον εντοπίζεται στη νεοσύστατη Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος η οποία θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την Παρασκευή 22/3/24 και θα λάβει γνωμοδοτική απόφαση σχετικά με τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που έχει καταθέσει η εταιρεία παραγωγής και εκμετάλλευσης βιοαερίου επιδιώκοντας να εγκατασταθεί στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης ( ΠΕΤ:2204761924 ) 
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΒΙΠΕΤ
 
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 Νικόλαος Τότσης                                           Χριστίνα Σύριου - Παρασκευοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...