Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εθελοντική δεντροφύτευση μπροστά από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (εικόνες - βίντεο)

Εθελοντική δεντροφύτευση μπροστά από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (εικόνες - βίντεο)

Ο οργανισμός Growth Hub σε συνεργασία με τη We4all, την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης και τη συνδρομή του TedxKlonatzidika, διοργάνωσε εθελοντική δενδροφύτευση, σήμερα  Σάββατο 30 Μαρτίου στην Τρίπολη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως με την πρωτοβουλία τους αυτή θέλουν όλοι μαζί να πρασινίσουν τον τόπο μας φυτεύοντας νέα δέντρα!

Είναι μια πράξη δέσμευσης προς το περιβάλλον, μια χειρονομία ευγνωμοσύνης προς τον πλανήτη μας και ένα βήμα προς την βελτίωση των χώρων πρασίνου της πόλης μας, σημείωσαν χαρακτηρικά.

Να σημειώσουμε πως η δεντροφύτευση έγινε στη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη και Παρασκευοπούλου γωνία(Μπροστά από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, κοντά στο Δημοτικό Στάδιο Τρίπολης).

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο δράσεων του Ευρωπαϊκού Έργου «Ενδυνάμωση των Νέων μέσω Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Κοινοτικής Δράσης - EcoTripoli» του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου και Μάθησης) και την βοήθεια του 12ου Δημοτικού Σχολείου και του Canteen.

Να τονίσουμε επίσης πως παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Οικονομόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη δράση και ευαισθητοποιεί τις νέες ηλικίες, ενώ επισήμανε πως λόγω της κλιματικής αλλαγής τα περιβαλλοντικά προβλήματα θα είναι μεγάλα και θα πρέπει οι νέοι να δώσουν σημασία σε τέτοιες δράσεις.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα σας φανεί άσχετο, αλλά δεν είναι, ξέρετε από κατσαπλιάδες; Από τον πάνω πάνω, μέχρι την τελευταία τρύπα της φλογέρας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γι' αυτό πάμε κατά διαβόλου.

  • Γ
    Γ Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 11:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα σας φανεί άσχετο, αλλά ευκαιρίας δοθείσης να εκφράσω την αγανάκτηση μου για τα ταλαιπωρα δεντράκια που υπάρχουν στις λεωφόρους Καλαβρύτων και Μουτζουροπουλου.καθε χρόνο την εποχή του κλαδέματα παρακολουθώ δύο τρεις τρελούς με ηλεκτρικό πριόνι, όχι να κλαδευουν αλλά να πετσοκοβουν τα δεντράκια.αν κάνετε μια βόλτα θα δείτε τα δεντράκια να θυμίζουν μπονσαι.η απάντηση τους στην ενόχληση μου είναι "έτσι πρέπει να τα κλαδευουμε". Κατά την ταπεινή μου άποψη,δίνουν το πριόνι σε άσχετους που προσλήφθηκε για άλλο λόγο και καταστρέφουν τα κακόμοιρα δεντράκια.ποιος ξέρει τι μοίρα θα έχουν και τα νέο φυτεμένα μπροστά στο 12ο Δημοτικό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...