Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιδήμαρχος Κοττής | Ανακοινώθηκαν παρεμβάσεις σε πλατεία Άρεως, Ουάσινγκτον και στις οδούς "Αγίου Νικολάου" και "Μεταορφώσεως"

Αντιδήμαρχος Κοττής | Ανακοινώθηκαν παρεμβάσεις σε πλατεία Άρεως, Ουάσινγκτον και στις οδούς "Αγίου Νικολάου" και "Μεταορφώσεως"
Ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Κοττής, σε ανάρτησή του, αναφέρει: "☑️Συνεχίζουμε καθημερινά και με πρόγραμμα να πραγματοποιούμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στην πόλη και στα χωριά μας.
?Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από αίτημα των πολιτών μας που είχε υποβληθεί εδώ και αρκετά χρόνια, κατασκευάστηκε πεζοδρόμιο στην οδό Αγίου Νικολάου και Μεταμορφώσεως.
?Ταυτόχρονα, ομορφαίνουμε την πόλη μας μέσω διαφόρων παρεμβάσεων, όπως το βάψιμο και η επισκευή των κολόνων φωτισμού της οδού Ουάσιγκτον οι οποίες είχαν χρόνια να επισκευαστούν. ?Τέλος, πέρα από το βάψιμο και την επισκευή των κολώνων φωτισμού και στην πλατεία Άρεως, βάφτηκαν και τα τσιμεντένια παγκάκια.
? Θερμή παράκληση προς όλους τους δημότες, να σεβαστούν τον καθημερινό κόπο των υπαλλήλων,να μην καταστρέφουν, να μην χρωματίζουν και να μην κολλούν διάφορα έντυπα στις κολόνες και στα παγκάκια του Δήμου, ώστε να διατηρηθούν οι εργασίες."

 

2 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλεος με τις πλατείες πια κ.κ. δημοτικοί άρχοντες μας αλλάξατε τα φώτα,έλεος και πάλι έλεος.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντιδήμαρχε, πέρνα και από την ΚΑΛΤΕΖΩΝ και πες μας εκεί τι χρειάζεται να γίνει. Γιατί ύστερα από τόσες "ενοχλήσεις" στη δημοτική αρχή, από πολύ παλιά, δεν έχει γίνει τίποτα ή δεν δικαιούμαστε το αυτονόητο..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...