Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης | Αναπληρωτής Πρόεδρος ο Χρήστος Χατζόπουλος
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Ευάγγελος Ράλλης, με απόφασή του, ορίζει ως αναπληρωτή του, τον κ. Χατζόπουλο Χρήστο, μέλος του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, ο οποίος θα ασκεί τα καθήκοντα του σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, κατά το χρονικό διάστημα από 1-4-2024 έως 30-9-2024.
Σχετικά Άρθρα
- "Μισή ώρα αναμονή για ασθενοφόρο σε περιστατικό εγκεφαλικού στο κέντρο υγείας Μεγαλόπολης: δύο ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας, κανένας οδηγός"
- «Λόγοι Ορθοδοξίας για τη Δικαιοσύνη» – Η ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Επιφανίου
- Τρίπολη | Πώς μια τηλεφωνική απάτη εξελίχθηκε σε αρπαγή – Της συστήθηκαν ως αστυνομικοί και τη μετέφεραν στην Αττική (vd)
- Γ' Εθνική | Νέα ήττα για τον Πανθυρεατικό - Παραμένει χωρίς πόντο στην τελευταία θέση
- Η Γεωργία Γεννιά για την απώλεια της Γεωργίας Καπόγιαννη: "Το γελαστό μας κορίτσι, τα έχω ειλικρινά χαμένα"
3 σχόλια
-
Για γέλια και για κλάμματα η κατάσταση!!!
-
Πολύ καλή επιλογή
-
Τι αναπληρωτής πρόεδρος ρε θα μας τρελάνεται






