Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένταση για τα αδέσποτα στο δημοτικό συμβούλιο | Αγγελάκος: "Γιατί πήραμε 2500 εμβόλια;" - Τζιούμης: "Φούσκα το σκάνδαλο"!

Ένταση για τα αδέσποτα στο δημοτικό συμβούλιο | Αγγελάκος: "Γιατί πήραμε 2500 εμβόλια;" - Τζιούμης: "Φούσκα το σκάνδαλο"!

Στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δημοτικού συμβουλίου,, θέμα τέθηκε από τον κ. Ηλία Αγγελάκο για τα αδέσποτα. «Να κριθεί ο Δήμαρχος που μιλά για νέους και παλιούς δημοτικούς συμβούλους και για κροτίδες χωρίς στοιχεία. Έχω στοιχεία για την προμήθεια εμβολίων και λοιπών φαρμακευτικών ουσιών. Πληρώσατε και παραλάβατε εφάπαξ 2.500 εμβόλια. Δεν έχω πει καμία ανακρίβεια. Με ποιου εισήγηση παραλάβατε τόσα εμβόλια και πόσα ζώα υπάρχουν στο καταφύγιο; Να μας αποδείξετε από το Εθνικό Μητρώο πόσα εμβόλια έχετε χρησιμοποιήσει.»

Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Παπαδάτος είπε: «Κύριε Αγγελάκο, λέτε πολλές ανακρίβειες. Σε όλους του δήμους της χώρας, υπήρχε στο πρόγραμμα Φιλόδημος πρόβλεψη για προμήθεια εμβολίων με έκπτωση»

Υπήρξε ένταση όταν κάποια στιγμή ο κ. Παπαδάτος είπε κάποια ερωτήματα είναι του νηπιαγωγείου προς τον κ. Αγγελάκο. Αντέδρασαν ο κ. Τρουπής και ο κ. Νικήτας για τον τρόπο που εκφράστηκε ο Αντιδήμαρχος. «Ενώ εσύ είσαι του πανεπιστημίου» είπε ο κ. Τρουπής και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με τον κ. Παπαδάτο.

«Δεν χρειάζονται αυτοί οι χαρακτηρισμοί, σέβομαι τους πάντες και δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κ. Παπαδάτο» είπε ο κ. Αγγελάκος. Στη συνέχεια, ρώτησε αν γίνονται στειρώσεις από τον Μάρτιο και μετά και τι γίνεται με την πενταμελή επιτροπή κι αν έχει αντικατασταθεί το πρόσωπο που παραιτήθηκε.

Ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης απάντησε: «Βλέπω κύριε Αγγελάκο ότι έχετε αναλάβει προσωπικά μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης. Το πρόβλημα λέτε ότι πήραμε πολλά εμβόλια και ορισμένα από αυτά έχουν λήξει. Η σύμβαση αυτή χρηματοδοτήθηκε από το Φιλόδημος. Η πρόσκληση έλεγε ότι δίνει σε όλους τους δήμους ένα συγκεκριμένο ποσό και ότι οι επιλέξιμες δαπάνες είναι συγκεκριμένες. Ο δήμος Τρίπολης είχε την επιλογή να πει δεν θέλω τις 17.000 ευρώ και να πάρει λιγότερα. Αποφασίσαμε ένα πάρουμε όλα τα χρήματα και να λήγουν μετά από ένα χρόνο. Κάναμε σωστά και πήραμε αυτά που μας έδιναν. Οι υπάλληλοι του δήμου παρέλαβαν τα εμβόλια και τα φάρμακα. Όλα αυτά που έληγαν δόθηκαν πίσω στην εταιρεία και μας έδωσαν δωρεάν νέα εμβόλια. Φούσκα το σκάνδαλο. Έχουμε εμβόλια και φάρμακα για δύο χρόνια μπροστά μας. Είμαστε ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα που έχει καταφύγιο και κάνει στειρώσεις κάθε μέρα. Η ουσία του θέματος είναι ότι ο δήμος Τρίπολης διαθέτει τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν ανώνυμα blogs στην Τρίπολη και έχουμε προσφύγει στον Εισαγγελέα. Αν συνεχίσετε στην ίδια λογική, θεωρώ ότι εκτελείτε υπηρεσία. Όταν κάποιος συκοφαντεί, θα έχει τις συνέπειες».

«Έτσι όπως το λες, είναι απειλή» είπε ο Δημήτρης Κοσκινάς προς τον Δήμαρχο.

«Δεν μίλησα για δημοτικούς συμβούλους, αλλά για ανθρώπους που κάνουνε ψευδείς καταγγελίες» είπε ο κ. Τζιούμης. «Την Πέμπτη έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος από την κτηνιατρική και το αποτέλεσμα ήταν άριστο».

www.drt915.gr 

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 08:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΩΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΟΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 08:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας πιάσανε με την γίδα στην πλάτη κύριε Τζιούμη και τα γνωρίζατε από την αρχή όλα. Σκάνδαλο βλέπω. Μήπως όμως φταίει κάποιος άλλος μήπως φταίει η αντιπολίτευση που το ανακάλυψε και σας εκθέτει; Να σταματήσει η αντιπολίτευση να πειράζει τον Κ Τζοκόντα δεν είναι σωστό.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 06:45 Σύνδεσμος σχολίου

    22:54 Μόνο με την καρέκλα τους θα πληρώσουν; Συναισθάνεσαι την δικαιοσύνη του Θεού; Είναι ψυχές και σαν ψυχές θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται. Δεν το καταλαβαίνουν τα παχύδερμα, αλλά όπως είπες κι εσύ όλα εδώ πληρώνονται.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 02:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Νούμερο της κοινωνίας είσαι και φαίνεσαι που λυπηθηκες τα παιδάκια, από την άποψη που έχεις για τα αδέσποτα καταλάβαμε και πόσο αγαπάς τα παιδάκια παλιοσεργουνι

  • SOTIRIS M
    SOTIRIS M Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 00:31 Σύνδεσμος σχολίου

    'Οτι μπαμπάκας και μαμάκα δεν έχουν συνείδηση ότι φέρνουν παιδιά στον κόσμο και περιμένουν τους φιλόζωους, γιατί δεν έχουν πόρους Τραγικό... Ίσως και κωμικό;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασχοληθείτε εσείς του πληκτρολογίου και με κανένα παιδάκι στη γειτονιά σας που δεν έχει να φάει και μη μας πριζετε με τα σκυλιά. Νούμερα της κοινωνίας

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα εμβόλια είναι δυστυχώς το κερασάκι στην τούρτα
    Εύχομαι τα αδέσποτα να σας την φάνε την καρέκλα της πενταετίας γιατί όλα εδώ πληρώνονται

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοκορευεται ο Παπαδατος για το καταφύγιο
    Τα ζώα που μαζεύουν οι έμπιστοι του που καταλήγουν?
    Στο καταφύγιο???????
    Σε ποιον λογοδοτούν αυτοί?
    Δυσμοιρα αδέσποτα ,όπου βλέπετε το κίτρινο αμαξάκι τρέξτε να εξαφανιστειτε να σωθείτε

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα σκυλιά του καταφυγιου που απορρόφησε η Οργάνωση που κατέληξαν τελικά?
    Έχει ενημερωθεί κανείς για την τύχη τους???
    Τα δεκάδες κουτάβια που πήραν τι απέγιναν άραγε??
    Αυτές οι απαντήσεις είναι μόνο για δυνατούς Λύτες....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    21.21 δεν ντρέπεσαι που τα είδες αυτά ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στον κύριο Αγγελακο και στον κύριο Τρουπη που ασχολούνται με τα του καταφύγιου.
    Αν το καλοψαξουνε το θέμα, δεν θα βρίσκει τρύπα να κρυφτεί ο Παπαδατος ,ξέρει αυτός.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάνουν επανενταξεις σκυλιά στην πόλη από το καταφύγιο, τα αφήνουν ναρκωμενα στους δρόμους και γεμάτα τσιμπουρια.
    Το Καταφύγιο μπορεί ως εγκατάσταση και υποδομή να είναι το καλύτερο, αλλά να μας πούνε με τι κριτήρια πήραν τις εργολαβίες όλοι αυτοί που ασχολούνται στο καταφύγιο και παίζουν με τις ζωές των αδέσποτων.
    Δεν υπάρχει ούτε ανθρωπιά, ούτε φιλότιμο.
    Όλα για το χρήμα δυστυχώς

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...