Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλέξανδρος Κοτσιάνης: "Το νέο Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Τρίπολης είναι καθόλα σημαντικό και επιβεβλημένο για όλους μας"

Αλέξανδρος Κοτσιάνης: "Το νέο Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Τρίπολης είναι καθόλα σημαντικό και επιβεβλημένο για όλους μας"

Μία επιστολή του τέως Δημάρχου Τρίπολης κ. Αλέξανδρου Κοτσιάνη στάθηκε για το υπό εκπόνηση Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Τρίπολης.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητέ φίλε Κώστα,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λυπάμαι βαθύτατα που δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στη συγκεκριμένη εκδήλωση λόγω ενός προβλήματος υγείας που με αναγκάζει να παραμείνω στο σπίτι για ανάρρωση.

Σας εκφράζω την απογοήτευσή μου για την αδυναμία μου να παρευρεθώ, καθώς είχα προγραμματίσει με μεγάλη χαρά να συμμετάσχω. Ως τέως Δήμαρχος του Δήμου Τρίπολης το θέμα της σύνταξης ενός νέου Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Τρίπολης είναι καθόλα σημαντικό και επιβεβλημένο για όλους μας ειδικά τώρα που είμαστε αντιμέτωποι με ραγδαίες περιβαλλοντικές και κλιματικές αλλαγές.

Εύχομαι, ειλικρινά το υπό σύνταξη Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου και ν’ αποτελέσει έναυσμα για την είσοδο του Δήμου μας σε μια νέα πιο βιώσιμη και αναπτυξιακή τροχιά.

Πάντοτε στη διάθεσή σας σε ό,τι χρειαστείτε με γνώμονα το κοινό καλό και συμφέρον.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Κοτσιάνης

Τέως Δήμαρχος Τρίπολης

 

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ που ξέρεις καλά τα ελληνικά είσαι αναιδέστατος. Ντροπή σου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε μας Αλέκο στα χάλια που μας κληροδότησε ο συνδυασμός σου. Ο σχεδιασμός της πόλης σε όποια του εκδοχή γίνεται απο μαθητευόμενους μάγους κι εσύ μόνο παλαμάκια βαράς σε όποιο αποκύημά σου κυκλοφορεί στις αιρετές αρχές. Άστο να πάει στα κομμάτια που πρέπει να μας βγάζεις υμνολόγια κάθε λίγο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχήν Αλέκο τα ελληνικά σου θέλουν βελτίωση δεν είσαι τέως, αλλά πρώην. Τέως είναι αυτός που ο τίτλος που κατείχε δεν πρόκειται να δημιουργηθεί ξανά[π.χ. τέως Βασιλιάς κ.λ.π.] Κατά δεύτερο τι βελτίωση άραγε να φέρουν στην Τρίπολη? εδώ τα κάνανε όλα κομμάτια με την πλατεία Αγίου Βασιλείου, με την αλλαγή πορείας των οδών κ.λ.π. Ποιο πολεοδομικό σχεδιασμό μπορούν να κάνουν τούτοι ρε Αλέκο? Μια πλατεία τέσσερα χρόνια την παλεύουν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Γειά σου ομορφάντρα μου εσύ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουραστήκαμε μόνο και μόνο που τον είδαμε. Μπρρρρρρρρρρ. Νυχτερίδες και αράχνες

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...