Το τροπάριο της Κασσιανής στον Ναό Αγίου Δημητρίου από τον Ορφέα Τρίπολης (εικόνες - βίντεο)

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου η Χορωδία του Ορφέα Τρίπολης, απέδωσε το Δοξαστικό των Αποστίχων του Όρθρου της Μεγάλης Τετάρτης (Τροπάριο Κασσιανής) σε σύνθεση Θεμιστοκλή Πολυκράτη και σε προσαρμογή για τετραφωνική μικτή χορωδία από τον Διονύση Μαργέτη Θεοδωράτο.
Μετά το τέλος της Ιεράς Ακολουθίας του Όρθρου της Μεγάλης Τετάρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. κ. Ευστάθιος μίλησε στους πιστούς μεταξύ άλλων και για την ερμηνεία του τροπάριου της Κασσιανής.
ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΣ.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει το New Village Music Fest | Στις 30 Ιουνίου η συναυλία με τη Ζαμάνη!
- Κ. Καραμανλής: "Κίνδυνος να περιέλθει η χώρα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση ομηρίας έναντι της Τουρκίας"
- 100 Χρόνια Μίκης Θεοδωράκης – Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ στη Ζάτουνα Αρκαδίας
- Νέο πρόστιμο σε super market της Τρίπολης!
- ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: "Tο ΠΑΣΟΚ έχει το σχέδιο, τα πρόσωπα και τη δυναμική για να διαμορφώσει μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση εξουσίας"