Απατεώνες στέλνουν emails σε προμηθευτές του Δήμου δήθεν ότι άλλαξε ο τρόπος πληρωμής τους - Προσοχή συνιστά ο Δήμος Τρίπολης
Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης, αναφέροντας τα εξής ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Τρίπολης και η Διεύθυνση Οικονομικής Υπηρεσίας, ενημερώνει τους προμηθευτές του Δήμου, ότι σήμερα Παρασκευή 10/5/2024 έγινε προσπάθεια εξαπάτησης από επιτήδειους, οι οποίοι έστειλαν ηλεκτρονικό μήνυμα στους προμηθευτές του Δήμου, προφασιζόμενοι ότι άλλαξε ο τρόπος πληρωμής τους από το Δήμο και πρέπει ν΄ ακολουθήσουν τη διαδικασία που αναγράφεται στο επισυναπτόμενο link.
Παρακαλούνται όσοι έχουν συνεργαστεί οικονομικά με το Δήμο να φανούν ιδιαίτερα προσεκτικοί και τονίζουμε ότι ο Δήμος Τρίπολης δεν έχει καμία σχέση με τα εν λόγω e - mails. Η διαδικασία πληρωμής των προμηθευτών του Δήμου είναι σταθερά η ίδια και δεν έχει υπάρξει καμία μεταβολή.
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Βασίλης Βαρδιάμπασης
Σχετικά Άρθρα
- Η υποδοχή του Χριστόδουλου το 1999 στη Δημητσάνα (vd)
- Χώρα Γορτυνίας | Ιερό Ευχέλαιο και Εσπερινή Θεία Λειτουργία στο ιστορικό Προσκύνημα της Παναγίας (εικόνες)
- Ο Γκιτέρσος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για Τρίπολη!
- Τρίπολη | Νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Πρόεδρος η Ελένη Καλαποδά
- Νέα παράταση για την ολοκλήρωση των έργων στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης






