Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υγειονομική κάλυψη στις εκδηλώσεις TEDx klonatzidika από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τριπόλεως

Υγειονομική κάλυψη στις εκδηλώσεις TEDx klonatzidika από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τριπόλεως
Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, για δεύτερη φορά στην πόλη της Τρίπολης, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις TEDx KLONATZIDIKA, μια δράση με ομιλίες από ανθρώπους με θετικό αντίκτυπο στις κοινωνίες.
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Τρίπολης, κατόπιν αιτήματος & εγκρίσεως από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό, συμμετείχε με τους Εθελοντές του.
Εθελοντές του Τομέα Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας έστησαν περίπτερο μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και αναπτύχτηκαν πολύπλευρες δραστηριότητες:
Σταθμός Πρώτων Βοηθειών για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των παρευρισκομένων και αντιμετωπίστηκαν τα περιστατικά που προέκυψαν.
Ενημέρωση των συμπολιτών μας για τις δράσεις και το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του Ερυθρού Σταυρού, ταυτόχρονα υπήρχε ενημερωτικό υλικό και διανεμηθεί στους ενδιαφερόμενους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Πρόεδρος κ. Ελένη Καλαποδά και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Ε.Ε.Σ. Τρίπολης.
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη τους, τους Εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και το πλήθος κόσμου που επισκέφθηκαν το περίπτερο και θέλησαν να μάθουν για την αξία και την προώθηση του Εθελοντισμού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...