Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σέχι | Για δεύτερη χρονιά τα έργα συνεχίζονται στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας

Σέχι | Για δεύτερη χρονιά τα έργα συνεχίζονται στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας
Για δεύτερη χρονιά τα έργα συνεχίζονται στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας, εδώ στο Σέχι, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλληλοβοηθείας η Αγία Τριας.Σήμερα κρεμάσαμε στον πρόναο του εξωκκλησίου τέσσερα βαρέα φωτιστικά. Τοποθετήσαμε ειδικά καλαθάκια απορριμμάτων στον αύλειο χώρο. Τοποθετήσαμε ένα ωραίο μαγγάνι στο πίσω μέρος στο πηγάδι μας, για να ομορφύνει ο χώρος. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, στον κύριο Βασίλειο Κοττη, Αντιδήμαρχο καθημερινότητας που μας τα προσέφερε για να ομορφύνει ο χώρος και να έχουμε άπλετο φως. Όπως και τα καλαθάκια. Να ευχαριστήσουμε επίσης την οικογένεια Ιωάννη Βρούβα, που διατηρεί παλαιοπωλείο "Το Μοναστηράκι της Τρίπολης", για την δωρεά του μαγγανιού.
Να ευχαριστήσουμε τον κύριο Ιωάννη Κωνσταντόπουλο, που επιμελήθηκε τη συντήρηση και τη βαφή τους. Θερμές ευχαριστίες στον ηλεκτρολόγο μας και μέλος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής μας, κύριο Γεώργιο Ζαραβίνο, για την τοποθέτηση των φωτιστικών. Ευχαριστίες επίσης στον κύριο Σωτήριο Μπίρη, για την τοποθέτηση σκαλωσιάς, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τις ανωτέρω εργασίες. Θα ακολουθήσουν κι άλλα έργα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στη χάρη της Αγίας Τριάδας. Θέλουμε συνεχώς να κρατάμε ενήμερους τα μέλη μας και τους φίλους μας. Υποχρέωσή μας. Η προσφορά του κόσμου, είναι συγκινητική και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Όπως έχουμε δηλώσει εξ αρχής, στόχος μας είναι τα έργα. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς. Σταθείτε όλοι κοντά στο εξωκκλήσι. Σας Ευχαριστούμε Θερμά όλους. Το εξωκκλήσι παραμένει ανοιχτό και αγκαλιάζει όλους τους ενορίτες και φίλους. Ο Σύλλογός μας επίσης. Έπονται κι άλλα έργα!!!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Tags:

Σέχι,

2 σχόλια

  • ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΚΑΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ? ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΣΙΜΠΕΝΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ?

  • Αίσχος!
    Αίσχος! Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Το αίσχος που διαπράττεται στην πλατεία Αγ. Βαρβάρας;;;; Παντού τσιμέντο και σίδερο!!!!
    Γιατί δεν μιλάει ο σύλλογος;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...