Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Τρίπολης | Μικρή παράταση παρατηρήσεις στην Πλατφόρμα Συμμετοχής
Ανακοίνωση
Σας γνωρίζουμε πως το υλικό της παρουσίασης των αρχικών πορισμάτων και των εναλλακτικών σεναρίων χωρικής ανάπτυξης της μελέτης Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Τρίπολης (ΔΕ Λεβιδίου, Μαντινείας, Τρίπολης, Τεγέας, Κορυθίου), έχει μεταφορτωθεί στην Πλατφόρμα Συμμετοχή (ΠΛαΣ) του ΥΠΕΝ (https://polsxedia.ypen.gov.gr).
Η προθεσμία των 5 ημερολογιακών ημερών όπου κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει τα εναλλακτικά σενάρια και την πρόταση του μελετητή και να υποβάλει στην Πλατφόρμα Συμμετοχή (ΠΛαΣ) σχόλια και παρατηρήσεις, έλαβε 24ωρη παράταση λόγω τεχνικού ζητήματος. Ως εκ τούτου η διαδικασία σχολιασμού των εναλλακτικών σεναρίων από το κοινό θα παραμείνει ανοιχτή έως τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, στις 10:00 το πρωί.
Σχετικά Άρθρα
- Ιστορικός περίπατος στην Τρίπολη σε σημεία της πόλης που «άφησαν το αποτύπωμα τους» με ιστορικά γεγονότα! (vd)
- Γεωργιάδης: "Αποσύρονται από τα περίπτερα και μίνι μάρκετ όλα τα προϊόντα κάνναβης"
- Ασελγούν εις βάρος του ποδοσφαίρου, ασχημονούν εις βάρος της Τρίπολης
- Μάκαρης - Φαράντος | "Ασφαλείς δρόμοι για την Αρκαδία μας: Μια ακόμα διεκδίκηση της «Πρώτα η Πελοποννήσος» έγινε πράξη!" (vd)
- Πρώτη επαφή με την αγορά εργασίας; Χτίσε υγιείς βάσεις για το μέλλον σου!






