Στις εκδηλώσεις της Άλωσης την Κυριακή η Αφροδίτη Λατινοπούλου!
Η Πρόεδρος του κόμματος "Φωνή Λογικής" και ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου θα παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για την Άλωση της Τριπολιτσάς, την προσεχή Κυριακή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Καλημέρα Αρκαδία".
Η κυρία Λατινοπούλου αναμένεται να έρθει το πρωί της Κυριακής και να συμμετέχει με την παρουσία της στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στην πόλη, ενώ θα παρακολουθήσει και την παρέλαση.
Πρόκειται για μία παρουσία αρχηγού κόμματος που αποδεικνύει έμπρακτα το σεβασμό στο εν λόγω ιστορικό γεγονός, που ήταν καθοριστικό για την έκβαση του Αγώνα του '21.
Σχετικά Άρθρα
- Σάρωσαν τα μετάλλια στο Πανελλήνιο Παγκρατίου Αθλήματος οι Αετοί Γορτυνίας! (εικόνες)
- Βλάσης: "Κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας, για να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας!"
- Σημαντική διάκριση της Θεατρικής Ομάδας μαθητών της Μεγαλόπολης στον 1ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Αρχαίου Θεάτρου
- Πρωταγωνιστής στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16 ο Γ.Σ. Αρκαδίας με 12 μετάλλια και αξιόλογες επιδόσεις (εικόνες)
- Κώστας Τζιούμης: «Η Τρίπολη εξελίσσεται σε σύγχρονο πόλο ανάπτυξης και ευκαιριών» (εικόνες)
4 σχόλια
-
Η πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έρχεται, ο Πρωθυπουργός δεν έρχεται και στέλνει υφυπουργό που με το ζόρι μπήκε στη Βουλή, και σας φταίει η Λατινοπούλου?
-
Ερχόταν και ο Λεβέντης και είδε προκοπή,να πάει και στο στρατόπεδο του Κολοκοτρώνη στου Π.απαρη.,
-
Χέστηκε ο Πολύδωρος πού' ναι στα πόδια γρήγορος
-
Τιμή μας η παρουσία της στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Τρίπολης.






