ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης | Μία εξαιρετική δράση, όλο συναίσθημα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο!
Μία εξαιρετική δράση οργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με το 4ο Δημοτικό Σχολείο, την Τετάρτη 20/11/2024.
Μία δράση για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Τρίπολης, με θέμα: «Η Τρίτη Ηλικία απολαμβάνει τη ζωή - Παίζουν και διασκεδάζουν σαν παιδιά με τα παιδιά».
Μέσα από διάφορα ομαδικά παιχνίδια, η νέα γενιά συνδέθηκε με ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, με σκοπό την ψυχαγωγία και τη δημιουργία.
«Ήταν μία καταπληκτική δράση, όλο συναίσθημα. Οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας απέδειξαν ότι είναι άνθρωποι που μπορούν να αθλούνται, να παίζουν με τα παιδιά και να προσφέρουν με τη γνώση και τις εμπειρίες τους. Όλοι αισθανθήκαμε ανεμελιά και αισιοδοξία» είπε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Τρίπολης, κυρία Κλειώ Κορώνη – Παπαντωνίου.
Σχετικά Άρθρα
- Κωνσταντινόπουλος από τη Γορτυνία: "Το κεντρικό κράτος οφείλει να κινητοποιηθεί άμεσα, ώστε να μη μείνουν απομονωμένα χωριά"
- Εξέχουσα εκπροσώπηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη νέα Ακαδημία Φαρμάκου της ΠΕΦ
- Μυστικά του Μαντινειακού Κάμπου: Ο Πέτρινος Φρουρός του Λουκά
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Η Αρκαδία "είδε" ξανά χιόνι στα ορεινά! (εικόνες)
4 σχόλια
-
Μπράβο στην Κλειώ και στους δασκάλους!!!
-
Εξαιρετική ιδέα!!!!!!!
Μπράβο σας!!!!! -
Εξαιρετική πρωτοβουλίες η συνύπαρξη μικρων παιδιών με ηλικιωμένους είναι υπέροχη πολλά μπράβο στους εκπαιδευτικούς
-
Συγχαρητήρια στην Διευθύντρια και σε όλους τους εκπαιδευτικούς για την δράσει αυτή!!!






