ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Τρίπολης | Ευχαριστίες για χορηγία προς το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης και τον Εμπορικό Σύλλογο

«Πάντα να Προσφέρω» ήταν το σύνθημα του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης και του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης ''Ο Ερμής", που ένωσαν τις δυνάμεις τους και έλαβαν την εξαιρετική πρωτοβουλία να διαθέσουν τα έσοδα από το 8ο Προσκοπικό Μουσικό Φεστιβάλ Τρίπολης, που υλοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, στο εξωκλήσι του Αγίου Ευθυμίου, στο ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Τρίπολης.
Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, το ΚΔΑΠμεΑ προμηθεύτηκε έναν καινούργιο προτζέκτορα με οθόνη προβολής, εργαλείο σημαντικότατο για την υλοποίηση δράσεων για τα παιδιά.
Η Διοίκηση του Δήμου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς το 3o Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης, τον Εμπορικό Σύλλογο ''Ο Ερμής", καθώς επίσης και προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους απλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο φετινό Προσκοπικό Μουσικό Φεστιβάλ Τρίπολης, για την ευγενική χορηγία τους.
Η σημαντικότατη αυτή πρωτοβουλία τους αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ευαισθησίας και της αλληλεγγύης προς τα παιδιά και τις οικογένειες του ΚΔΑΠμεΑ και αναγνώριση του έργου, το οποίο επιτελείται καθημερινά.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Χ. ΤΖΙΟΥΜΗΣ
Tags:
ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Κ15 του Αστέρα - Νατσιός και Κούνιος τα γκολ!
- "Διπλό" μέσα στην Κηφισιά η Κ17 του Αστέρα - Γκολ ο Δουρής με πέναλτι!
- Ακαδημίες Κ19 | Αστέρας AKTOR - Κηφισιά 3-1 με δυο γκολ από Vadacca και ένα από τον Αδαμάκη (εικόνες)
- Ο Μορφωτικός Σύλλογος Λεωνιδίου έγινε ... 45 ετών! (εικόνες)
- Καιρός στην Αρκαδία | Τα στοιχεία δείχνουν "πολύ νερό" για Κυριακή και Δευτέρα!