Νέα παράνομη χωματερή καθάρισαν οι υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης - "Πρέπει να μπει τέλος σε αυτό το φαινόμενο" (εικόνες)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για ακόμη μία φορά οι Υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Τρίπολης προχώρησαν σε αποκατάσταση παράνομης χωματερής η οποία δημιουργήθηκε από συμπολίτες μας, οι οποίοι επιλέγουν να μολύνουν το περιβάλλον, αντί να χρησιμοποιούν τις πολλαπλές επιλογές που τους δίνει τη δυνατότητα ο Δήμος.
Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται σε συγκεκριμένα σημεία της δημοτικής εδαφικής αρμοδιότητας του δήμου Τρίπολης, στα οποία έχουμε παρέμβει αρκετές φορές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται κυρίως στην απασχόληση του εργατικού δυναμικού, αν αναλογιστεί κανείς πως οι εικόνες χωματερών θα έπρεπε να έχουν ήδη διαγραφεί από τη μνήμη όλων μας.
Σε δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, σημειώνει: «Οι πράξεις λίγων δεν μπορεί να χαρακτηρίζουν τους πολλούς. Εμείς καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συνδράμουν προς την κατεύθυνση αυτή, ενημερώνοντας την Υπηρεσία μας για σχετικά φαινόμενα και κυρίως να αποτρέπουν οποιονδήποτε προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργειες, έτσι ώστε να βάλουμε ένα τέλος στο φαινόμενο αυτό.»



Σχετικά Άρθρα
- Παλούμπα και το Αγιονέρι Γορτυνίας | Διήμερες επετειακές εκδηλώσεις στη γη που «γέννησε την Επανάσταση» (εικόνες)
- Έχασε στις λεπτομέρειες ο Αρκαδικός - Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία (εικόνες)
- Εκλογές για τη νέα Κεντρική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ | Οι υποψήφιοι από την Αρκαδία και τα αποτελέσματα που αναμένονται την Δευτέρα!
- Παπαδημητρίου για ΠΑΣΟΚ: "Το στοίχημα είναι ένα: να αποδείξουμε ότι αυτή τη φορά μπορούμε"
- Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 11-0 την Ελπίδα






