Δήμος Τρίπολης | Τοποθετήθηκαν προστατευτικά κάγκελα επί της οδού Παλούμπα (εικόνες)
Σχετικά Άρθρα
- Το μεγάλο αρδευτικό στη λίμνη Τάκα έχει πλέον οριστικό ανάδοχο - Πιο κοντά να ξεκινήσουν τα έργα!
- "Πρώτο Θέμα": "Η Τρίπολη θα υποδεχθεί νεοσύλλεκτους για την Δ ΈΣΣΟ"
- Μονοδρομήσεις και απαγορεύσεις στην Τρίπολη για τον αγώνα Αστέρας – Κηφισιά για το Κύπελλο
- Μια απολαυστική εξόρμηση στην Ντουρντουβάνα και την κορυφή Βράχια για τους ορειβάτες του ΣΑΟΟ (εικόνες)
- Νέα διακοπή νερού την Τρίτη (27.10.2026) στο κέντρο της Τρίπολης
6 σχόλια
-
Έργο πνοής όχι αστεία.
-
Εγώ επειδή μένω στην γειτονιά το μόνο που έχω να πω ευτυχώς που τόσα χρόνια δεν είχε σκοτωθεί κάποιο από τα παιδιά μας.
Πολύ σημαντική και ουσιαστική παρέμβαση, όλα τα άλλα που λέτε είναι τρίχες. -
Αυτές είναι εργάρες!!!!
-
Εκεί είναι ρυμοτομουμενο και απαγορεύεται κάθε παρέμβαση.η αυθαίρετη διοίκηση συνεχίζεται .την καταντησατε χωριό την πολη
-
11:51 Μάλλον είσαι από αυτούς τους κριτές του καναπέ και δεν αναγνωρίζεις τα πραγματικά έργα. Λογικό. Πρέπει να είσαι κλεισμένος στον μικρόκοσμό σου. Μέχρι εκεί μπορείς να σκεφτείς και να σχολιάσεις. Ο συγκεκριμένος δεν έχει αφήσει καμία γειτονιά χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις. Και ναι! Είναι ΚΑΙ αυτές οι παρεμβάσεις σημαντικές. Ας τα είχαν κάνει και οι προηγούμενοι.
-
ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ , Aυτα και εαν ειναι εργα σημαντικα που χριζουν ΔΤ. Αλλωστε δεν εχει σημασια τι γινετια αλλα σε καποιες περιπτωσεις σημασια εχει απο ποιον γινονται. Στην συγκεκριμενη περιπτωση δουλευουν στο 100% των δυναμεων τους, μην περιμενετε κατι παραπανω. αυτους θελατε αυτους εχετε.






