Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μήνυμα του Υποψηφίου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κοντοζαμάνη: “Όλα αυτά δείχνουν πως κάτι αλλάζει στον τόπο μας”

Μήνυμα του Υποψηφίου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κοντοζαμάνη: “Όλα αυτά δείχνουν πως κάτι αλλάζει στον τόπο μας”

“Σήμερα η προεκλογική εκστρατεία για τα κόμματα και τους υποψηφίους τελειώνει. Παρά το βαρύ πολιτικό κλίμα που επικρατούσε καθ΄όλη τη διάρκεια της, τώρα είμαι περισσότερο αισιόδοξος από ποτέ.

Γιατί; Γιατί σε κάθε γωνιά της Αρκαδίας, σε πόλεις και χωριά του νομού μας είδα στα πρόσωπα των συμπολιτών μας την ανάγκη να αλλάξει κάτι. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι πολίτες με ρωτούσαν τι έχω να τους πω για την ανάπτυξη του τόπου μας. Έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία  και σ’ εμένα, να τους εξηγήσω πως θα κάνουμε την Αρκαδία ένα ισχυρό όνομα, πως θα προσελκύσουμε επενδύσεις, πως θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας για όλους και πως θα βρούμε λύσεις για τα καθημερινά μας προβλήματα.

Όλα αυτά δείχνουν πως κάτι αλλάζει στον τόπο μας. Και είναι στο δικό σας χέρι η αλλαγή αυτή να γίνει πραγματικότητα. Σας ζητάω με τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου να πορευθούμε την επόμενη ημέρα μαζί. Η καρδιά σας το θέλει. Την Κυριακή η λογική σας μπορεί να το κάνει πράξη!

Τις επόμενες ώρες αναλογιστείτε, σκεφθείτε και αποφασίστε.  Ζητώ την εμπιστοσύνη σας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...