Μουσικό Σχολείο Τρίπολης | Διακρίσεις μαθητών σε Πανελλήνιο διαγωνισμό Μαθηματικών

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές του σχολείου μας που έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε), ο οποίος διεξήχθη σε δύο φάσεις.
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να συγχαρούμε τους επιτυχόντες του Διαγωνισμού αυτού, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:
Μετά την Α’ Φάση του Διαγωνισμού («Θαλής») προκρίθηκαν οι μαθητές μας:
Γρηγοριάδης Ίων-Λάζαρος (β1 Γυμνασίου)
Λυκουρέντζου Αδαμαντία (β2 Γυμνασίου)
Σιάννα Νικολέττα (β2 Γυμνασίου)
Μετά την Β’ Φάση του Διαγωνισμού («Ευκλείδης») προκρίθηκαν οι μαθήτριες μας:
Λυκουρέντζου Αδαμαντία (β2 Γυμνασίου) και
Σιάννα Νικολέττα (β2 Γυμνασίου)
Οι παραπάνω μαθήτριες επιλέχθησαν από την Ε.Μ.Ε να εκπροσωπήσουν τα γυμνάσια του Νομού Αρκαδίας στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα, η οποία θα διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2025 .
Τους ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσουν να διακρίνονται στον δύσκολο αυτό τομέα και να εκπληρώσουν κάθε στόχο και όνειρο τους! Ελπίζουμε οι επιτυχίες τους να εμπνεύσουν και άλλους μαθητές στο μέλλον.
Η Διευθύντρια του Σχολείου,
Δρ. Κυριακή Ζαχαροπούλου
Σχετικά Άρθρα
- Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει το New Village Music Fest | Στις 30 Ιουνίου η συναυλία με τη Ζαμάνη!
- Κ. Καραμανλής: "Κίνδυνος να περιέλθει η χώρα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση ομηρίας έναντι της Τουρκίας"
- 100 Χρόνια Μίκης Θεοδωράκης – Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ στη Ζάτουνα Αρκαδίας
- Νέο πρόστιμο σε super market της Τρίπολης!
- ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: "Tο ΠΑΣΟΚ έχει το σχέδιο, τα πρόσωπα και τη δυναμική για να διαμορφώσει μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση εξουσίας"