Προχωρά το αντιπλημμυρικό στην περιοχή Φιλικών | Τζιούμης: «Συνεχίζουμε με σημαντικά έργα υποδομών, θωρακίζουμε την πόλη της Τρίπολης» (vd)
Το υπό εξέλιξη αντιπλημμυρικό έργο, στην περιοχή του Μουσικού Σχολείου, επισκέφθηκε, την Δευτέρα (17/2/2025), ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.
Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο με προϋπολογισμό 2.500.000 ευρώ το οποίο θα προσφέρει αντιπλημμυρική προστασία από την περιοχή Φιλικών ως το γήπεδο του Αστέρα.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, τόνισε: «Είναι ένα από τα πιο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα που έχουν γίνει στην πόλη μας, διότι προστατεύει αυτή την περιοχή από πλημμυρικούς κινδύνους. Και επιπλέον ξεχωρίζει τα βρόχινα νερά από τα νερά της αποχέτευσης για να μην επιβαρύνεται ο βιολογικός καθαρισμός.
Ένα σημαντικό έργο που εξελίσσεται κανονικά με μικρά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΤ σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου.
Το έργο αυτό περίμενε πολλά χρόνια η Τρίπολη. Είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτης».
Συνεχίζουμε με σημαντικά έργα υποδομών. Ο επόμενος στόχος –ως προς την αντιπλημμυρική προστασία- είναι το ρέμα του Αγίου Νικολάου. Αυτό έχει σχέση και με τον περιφερειακό. Ελπίζουμε να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να υλοποιηθεί.»
Σχετικά Άρθρα
- Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο Βασίλης Λεβέντης - Είχε καταγωγή από το Κορακοβούνι Αρκαδίας!
- Ο Γιάννης Μπουζούκης στον ASTERAS AKTOR
- Στο ΚΕΠ Δήμου Τρίπολης η χορήγηση-Ανανέωση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2026
- 205η επέτειος Άλωσης της Τρίπολης | Πρόσκληση συμμετοχής σε Φιλαρμονικές, Χορευτικά Σύνολα, Αναβιωτικούς και λοιπούς Συλλόγους
- Έρχονται οι νέες φανέλες του ASTERAS AKTOR by Nike x INTERSPORT






