Μαθητές από την Τσεχία και την Ισπανία υποδέχτηκε το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης!

Μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξε η εκπαιδευτική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης σε μαθητικές αποστολές από την Τσεχία και την Ισπανία, στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus+, το πρωί της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου 2025.
Την τελετή χαιρέτισαν η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, κ. Κυριακή Ζαχαροπούλου, εκπαιδευτικοί, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Χρήστος Λαμπρόπουλος.
Στη δήλωσή του, ο κ. Λαμπρόπουλος επισήμανε τη σημασία των ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην ενίσχυση της διαπολιτισμικής κατανόησης και συνεργασίας:
«Η συμμετοχή των σχολείων μας σε προγράμματα όπως το Erasmus+ ανοίγει νέους ορίζοντες για τους μαθητές, δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και προβάλλει την Τρίπολη ως έναν δυναμικό εκπαιδευτικό και πολιτιστικό κόμβο. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες που προάγουν τη γνώση, την εξωστρέφεια και τη συνεργασία, επενδύοντας στο μέλλον της νέας γενιάς».

Σχετικά Άρθρα
- Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 202ης Επετείου της Σύγκλησης της Β’ Εθνοσυνέλευσης, στο Άστρος (εικόνες)
- «SOS - Ζει η Γορτυνία μισή?…»
- Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του HUNAN UNIVERSITY της Κίνας (εικόνες)
- Γενική συνέλευση στον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης για Λευκή Νύχτα και Θερινό Ωράριο
- Λήγει η διαβούλευση για το υδροηλεκτρικό στον ποταμό Τράγο
2 σχόλια
-
ΩΠΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ! Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ
-
ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΘΕ ΜΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ....