Τρεις προτάσεις από τον Σωτήρη Παπαδημητρίου στο δημοτικό συμβούλιο (vd)
Τρεις προτάσεις στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατάθεσε ο Σωτήρης Παπαδημητρίου.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ..
1. Στο τραγικό ιστορικό γεγονός που έλαβε χώρα στις Βίγλες, όπου εκτελέστηκαν 212 πατριώτες από τα Χιτλερικά στρατεύματα, υπήρξε άμεση εμπλοκή ανθρώπων που έλκουν καταγωγή από τα χωριά της Δ.Ε Βαλτετσίου. Άλλοι εκτελέστηκαν, άλλοι συμμετείχαν στον ενταφιασμό των νεκρών. Οφείλουμε λοιπόν να έρθουμε σε συνεννόηση με το δήμο Μεγαλόπολης και να κάνουμε κοινή εκδήλωση μνήμης. Ως γνωστόν, στις Βίγλες είναι και τα σύνορα των δυο δήμων.
2. Με αφορμή την τέλεση του σαρανταήμερου μνημοσύνου του πρώην δημάρχου Βαλτετσίου Γιώργου Δημόπουλου στην Ασέα, ο εφημέριος και Ασεάτης πάτερ Γεώργιος Κωστογιαννης, έκανε μια πρόταση όπου δεσμεύτηκα να την μεταφέρω στο δημοτικό συμβούλιο. Να δοθεί η ονομασία του "Δημάρχου Βαλτεσίου Δημόπουλου Γεωργίου" σε κεντρικό δρόμο της Ασέας.
3. Να τιμηθεί η προσφορά προς την επιστήμη και η καταξίωση του, του επιφανούς και διακεκριμένου καθηγητή Χρίστου Χαρ. Παπαδημητρίου .
Tags:
Σωτήρης Παπαδημητρίου,Σχετικά Άρθρα
- Δράση από την Πυροσβεστική στα σχολεία της Βυτίνας (εικόνες)
- Μόλις 2 μήνες έμειναν για τα Γεωργάντεια 2026
- Τοπικό ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου (7-8.2.2026)
- Μπάσκετ - ΕΣΚΑΚ | Οι αγώνες για Λεωνίδιο, Πήγασο και Απόλλωνα Τυρού (7-8.2.2026)
- Γ΄ Εθνική | Εκτός έδρας με τον Πέλοπα Κιάτου ο Ερμής Μελιγούς
6 σχόλια
-
ΟΥΑΟΥ
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. -
Νάτος Νάτος ο Πρωθυπουργός......
-
Αυτές είναι σοβαρές προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής. Τι μα.....ς έχουμε να ακούσουμε ακόμα
-
Χαχαχαχα
-
Από δω και μπρος θα ντυθώ γαμπρός
-
προτάσεις υπάρχουν






