2ο δημοτικό σχολείο Τρίπολης | Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου με τη συγγραφέα Μαρία Πατσιλίβα
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, το σχολείο μας είχε την τιμή να φιλοξενήσει τη συγγραφέα, ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Πατσιλίβα. Μέσα από μια δημιουργική και βιωματική προσέγγιση, μίλησε στα παιδιά για τη μαγεία των βιβλίων, τη σημασία της ανάγνωσης και τον ρόλο της λογοτεχνίας στη ζωή μας.
Μέσα από διαδραστικές ασκήσεις και συζήτηση, οι μαθητές/μαθήτριες ανακάλυψαν νέους τρόπους να προσεγγίζουν τα βιβλία, να εκφράζονται δημιουργικά και να καλλιεργούν την αγάπη για την ανάγνωση. Μια εμπειρία που άφησε όμορφες εντυπώσεις και πολύτιμα ερεθίσματα για σκέψη!
Στη συνέχεια, εμπνευσμένοι από τη συζήτηση, οι μαθητές ζωγράφισαν και κατασκεύασαν τα δικά τους βιβλία, δίνοντας μορφή στις σκέψεις και τη φαντασία τους. Μια ξεχωριστή εμπειρία που ενίσχυσε την αγάπη τους για τη λογοτεχνία και τη δημιουργική έκφραση!
Σχετικά Άρθρα
- Κατρίνης: "Η κυβέρνηση έβαλε οριστικό τέλος στον οδικό άξονα Αρχαίας Ολυμπίας-Βυτίνας-Τρίπολης"
- Αστεροσκοπείο Ασέας για τα 5 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Μητρόπουλο: "Η απουσία του οδυνηρή, όμως η παρουσία του μένει ζωντανή μέσα σε ό,τι χτίζουμε"
- Διακοπή κυκλοφορίας στη Δημοτική Οδό Ορχομενού – Λίμνης
- Θρίαμβος με "πεντάρα" και μεγάλη πρόκριση για τον Αστέρα Τρίπολης στα «4» του Κυπέλλου Γυναικών!
- Ξεκάθαρος ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλειος Σπανάκης στη Βουλή | "Όλοι οι έλεγχοι αξιολογούν θετικά το Δημοτικό Καταφύγιο Τρίπολης"
1 σχόλιο
-
Συγχαρητηρια για τη δραση του σχολειου






