Κώστας Τζιούμης: «Εξαιρετική πρωτοβουλία στην Τρίπολη με στόχο την αποφυγή της παιδικής παχυσαρκίας» (vd)
Η «Μεγάλη Γιορτή για Άσκηση και Διατροφή» συνέχισε το ταξίδι της στην Τρίπολη.
Την Πέμπτη 10/4/2025, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF, διοργάνωσε στο ΔΑΚ Τρίπολης μια εκδήλωση ενημέρωσης για τα σχολεία της περιοχής με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με την υγιεινή διατροφή και την άσκηση!
Η πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF συνεχίζεται δυναμικά, στο πλαίσιο της Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας και του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.
Παρών στη γιορτή ήταν ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος στον χαιρετισμό του, σημείωσε: «Καλωσορίζουμε αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία ώστε να μπορέσουμε τα νέα παιδιά να μάθουν πως θα πρέπει να λειτουργούν για να αποφύγουμε την παιδική παχυσαρκία. Αυτό σημαίνει καλή και υγιεινή διατροφή, άσκηση και συνεχή κίνηση. Συγχαρητήρια στο Υπουργείο Υγείας που διοργανώνει αυτή τη δράση διότι είναι κρίσιμος τομέας τα παιδιά μας να τρέφονται σωστά και να γυμνάζονται, ώστε να αποφύγουμε στο μέλλον προβλήματα παχυσαρκίας και ασθενειών. Στην Τρίπολη, έχουμε χώρους να κάνετε όλα τα αθλήματα».
Στην εκδήλωση παρέστη και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Θεοδώρα Σταθούλη.
Σχετικά Άρθρα
- Tigers: "Με το Γουέμπλεϊ όπως τα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα!"
- Γυναικείο ποδόσφαιρο | ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 5-1
- Τιμήθηκε η 205η επέτειος προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Παναγιά στο Χρυσοβίτσι (εικόνες)
- Η ομάδα Menalon Power με μαθητές από τη Δημητσάνα, τη Στεμνίτσα, τα Λαγκαδια και το Ζυγοβιστι στο Φεστιβάλ Ρομποτικής Καλαμάτας
- Άνοιξε μια λωρίδα κυκλοφορίας στα Λαγκάδια (vd)






