Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής μαθηματικών, Γεώργιος Παπακώστας

Σε ηλικία 65 ετών έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής μαθηματικών Γεώργιος Ανδρέου Παπακώστας, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους και τους μαθητές του.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 22 Απριλίου 2025 στις 12:00 το μεσημέρι, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11:30 π.μ., ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να του απευθύνουν τον τελευταίο αποχαιρετισμό.
Τον εκλιπόντα αποχαιρετούν τα παιδιά του, Ανδρέας και Παναγιώτης, τα αδέλφια του Κωνσταντίνα και Νικόλαος Γκριτζάς, Δημήτριος και Αγγελική Παπακώστα, τα ανήψια του καθώς και οι λοιποί συγγενείς.
Tags:
Γεώργιος Παπακώστας,Σχετικά Άρθρα
- Πάτρα | Η στιγμή που ανήλικοι "Ρομά" 8 -10 ετών εισβάλλουν σε κατάστημα και το ληστεύουν! (vd)
- Μην αγχώνεστε, πάρτε το χρόνο σας ...
- Πολιτιστικό Καλοκαίρι στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας | "Πλούσιο σύνολο δράσεων που ανέδειξαν την παράδοση, την τέχνη και τον πολιτισμό της περιοχής"
- Με ισοπαλία ξεκίνησε στο Κύπελλο ο Αστέρας AKTOR
- Στον ανατολικό παραλιακό Πάρνωνα θα εξορμήσει ο ΣΑΟΟ
4 σχόλια
-
Καλό παράδεισο κύριε Γιώργο??
-
Καλο ταξιδι κυριε! Καλο παράδεισο…
-
Καλό ταξίδι κύριε.Είθε να αναπαυθεί η ψυχή σας
-
Καλό ταξίδι στο αιώνιο ταξίδι.
Από τους καλύτερους καθηγητές της Τρίπολης.