Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)

Τρίπολη – Επαμεινώνδας Μανδρώνης
Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα ο Εσπερινός της Αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και συγκεκριμένα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.
Στην Ακολουθία του Αναστασίμου Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος, συγχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου και πλειάδας Ιερέων της Μητροπόλεως.
Κατά την διάρκεια του Εσπερινού αναγνώσθηκε το Ευαγγέλιο στην Ελληνική, Ρωσική, Γερμανική, Ιταλική, Λατινική, Αγγλική, Σερβική γλώσσα, αλλά και την Ομηρική διάλεκτο.
Με το πέρας του Εσπερινού ο Μητροπολίτης διένειμε σε Ιερείς, άρχοντες και πιστούς κόκκινα αυγά αναφωνώντας τον Αναστάσιμο χαιρετσμό “Χριστός Ανέστη”.
Παρέστησαν o Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστόπουλος, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διευθύνσεως Αρκαδίας και πλήθος πιστών.
Περισσότερες εικόνες εδω https://arxon.gr
Σχετικά Άρθρα
- Δημοσκόπηση – ανατροπή | Η Καρυστιανού πιο μπροστά από Τσίπρα και Σαμαρά για νέο κόμμα!
- Πρώτος Αγιασμός στο Νηπιαγωγείο του Παράλιου Άστρους! (εικόνες)
- Σε σχολεία της Τρίπολης ο Υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Βλάσης: "Η νέα σχολική χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, πρόοδο και έμπνευση για όλους"
- Αστέρας AKTOR | Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Ματίας Ζόγκου
- Η Τρίπολη τιμά την Κυριακή την Ημέρα Εθνικής Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας