Έπεσαν σοβάδες από το ξενοδοχείο "Γαλαξίας" | Ο Δήμος Τρίπολης διέκοψε την κυκλοφορία στην "Εθνομαρτύρων"! (εικόνες)
Προχωρήσαμε άμεσα σε διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Εθνομαρτύρων και σήμανση, ώστε να αποτραπεί κίνδυνος τραυματισμού.
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να μην διέρχονται από το σημείο.
Ενημερώσαμε ήδη τους ιδιοκτήτες του ακινήτου και απαιτήσαμε την αποκατάσταση της πρόσοψής του άμεσα, από την αυριανή, δεδομένου του ελλοχεύοντος κινδύνου και της αναγκαιότητας να ανοίξει ο δρόμος.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Δήμος Τρίπολης
Σχετικά Άρθρα
- Η ΔΥΠΑ ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Τρίπολης συμμετέχει για 2η χρονιά στο Tripolis Santa Walk!
- Η Δημητσάνα υποδέχθηκε με καπνογόνα τις πρωταθλήτριες του Παγκρατίου Αθλήματος! (vd)
- Κούλης για τα μετάλλια στο Παγκράτιο: "Σοφία, Αθανασία και Θεώνη, η καρδιά της Γορτυνίας χτυπά δυνατά, γεμάτη υπερηφάνεια και απεριόριστη χαρά!"
- Συνεργεία απολύμανσης για την ευλογιά αιγοπροβάτων σε Λιβαδάκι Γορτυνίας και Δάρα
- Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στην Μεγαλόπολη - Πλημμύρες σε υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων (vd)
4 σχόλια
-
Μάλλον ο Τζιούμης θα φταίει που πέφτουν οι σοβάδες από το ξενοδοχείο. Προτείνω να φορέσει μία φόρμα αγγαρείας και να πάει να στοκάρει τους τοίχους
-
....και που να αρχίσουν να πέφτουν και τα μάρμαρα....
-
21:58 Κι αν δεν υπάρχει κανονικός, δεν μπορεί να αναλάβει ένας από τους πανεπιστήμονες σχολιαστές εδώ μέσα; Τόσοι επιστήμονες της φάπας υπάρχουν
-
Εισαγγελέας δεν υπάρχει για τους ιδιοκτήτες ;





