Διαγωνισμός για κατασκευή και συντήρηση πεζοδρομίων στην Τρίπολη!
Ο Δήμος Τρίπολης διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ Δ.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκτιμώμενης αξίας 80.645,16 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24% ).
Με την μελέτη προβλέπεται να γίνει η κατασκευή - συντήρηση πεζοδρομίων στην Δ.Κ Τρίπολης, σε τμήματα των οδών θα πραγματοποιηθούν, συντήρηση - ανακατασκευή υπαρχόντων πεζοδρομίων, προκειμένου να επιτευχθεί αποκατάσταση της βατότητας τους.
Σχετικά Άρθρα
- Σμυρνιώτης: "Παιδαριώδεις ως επικίνδυνοι οι χειρισμοί του κ. Τζιούμη στο θέμα του Ανδριάντα"
- Κώστας Τζιούμης: «Μια σημαντική μέρα για τον Δήμο Τρίπολης – Υπογραφές για τον βιολογικό καθαρισμό στο Λεβίδι»
- Τα "λυκόπουλα" καθάρισαν εθελοντικά το πάρκο των Φιλοδένδρων! (εικόνες - βίντεο)
- Υπό έλεγχο η φωτιά στο Πλάτωμα - Στην κατάσβεση και υδροφόρα του δήμου Τρίπολης
- Στην Τρίπολη ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου | Τζιούμης: «Υλοποιούμε ουσιαστικά έργα στον τόπο μας, με σεβασμό στο περιβάλλον»
5 σχόλια
-
12:52 Κι αν δεν έχεις πεζοδρόμια ρε UFO πού θα περπατάς; Μέσ' τη μέση του δρόμου σαν τα βόδια;
-
Εδώ δεν έχουμε δρόμους, τα πεζοδρόμια μας μαρανανε!!!!
-
σωστά είναι πολλά τα κυβόλιθο....
-
22.49 "Τώρα" θυμήθηκε τα πεζοδρόμια; Τι λες ρε νούμερο; Ξέρεις πόσα πεζοδρόμια έχει φτιάξει από το 2019 που ανέλαβε το δήμο; Ρε σεις ληγμένα πίνετε;
-
Ωραία πόζα. Τώρα θυμήθηκες τα πεζοδρόμια;






