Ορίστηκε νέος άμισθος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Τρίπολης

Με απόφαση του δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη ανατέθηκαν στον κ. Παπαγεωργάκη Ιωάννη του Βασιλείου καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου επικουρίας του Δημάρχου, με την παροχή συμβουλευτικού έργου για ανάληψη από το Δήμο πρωτοβουλιών ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα εθελοντισμού και ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικού χαρακτήρα χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής και δεν θα λαμβάνει μισθό ή αποζημίωση.
Η απόφαση δεν συνιστά πρόσληψη ή διορισμό και δεν γεννά υπηρεσιακή, υπαλληλική ή άλλου είδους εργασιακή σχέση του οριζόμενου συμβούλου με το Δήμο και έχει ισχύ μέχρι τη λήξη της παρούσης δημοτικής περιόδου.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Tags:
Δήμος Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Παπαηλιού για Τέμπη: "Ψέματα, ψέματα, ψέματα, με πρωτοστατούντα τον πρωθυπουργό του «επιτελικού παρακράτους"
- Πετώντας για Καλαμάτα, (κατ)ολισθαίνοντας για Γορτυνία
- Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση της ΝΔ για παραπομπή του Κ. Καραμανλή
- "Τέλος" η Ελένη Σαΐχ από τον Αστέρα
- Το Επιμελητήριο Αρκαδίας «ταξιδεύει» δημοσιογράφους (από ΜΜΕ της Αθήνας) στην Κυνουρία
8 σχόλια
-
Απίκο σας έχει ο κώτσος όλη μέρα να απαντάτε σε σχόλια καλά σου λέει ο από κάτω.Επομενος ειδικός σύμβουλος θα έχει τον τίτλο ανώνυμα σχόλια σε φιλικά κυρίως προκείμενα μέσα όπως αυτό
-
11.16 ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ.
-
8:37 το πρωί ξεκινάτε δουλειά στα σχόλια ε; Σας έχει σούζα ο Κώτσιος
-
21.47 ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ.
-
Εφόσον δεν είναι έμμισθος, δεν είναι κάτι επίσημο κλπ γιατί είναι και ανακοινώσιμο ;
-
Ορίστηκε και έμμισθος τώρα πρόσφατα αλλά δεν το είδαμε κάπου...
-
ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ.
-
Καλα το πας δημαρχε οσοι υποψηφιοι δεν εξελεγησαν καπου τους βαζεις για να τους δενεις για τις επομενες εκλογες