Ορίστηκε νέος άμισθος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Τρίπολης
Με απόφαση του δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη ανατέθηκαν στον κ. Παπαγεωργάκη Ιωάννη του Βασιλείου καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου επικουρίας του Δημάρχου, με την παροχή συμβουλευτικού έργου για ανάληψη από το Δήμο πρωτοβουλιών ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα εθελοντισμού και ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικού χαρακτήρα χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής και δεν θα λαμβάνει μισθό ή αποζημίωση.
Η απόφαση δεν συνιστά πρόσληψη ή διορισμό και δεν γεννά υπηρεσιακή, υπαλληλική ή άλλου είδους εργασιακή σχέση του οριζόμενου συμβούλου με το Δήμο και έχει ισχύ μέχρι τη λήξη της παρούσης δημοτικής περιόδου.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Tags:
Δήμος Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Έρευνες για την εξαφάνιση του Αλέξη Κούτρου στη Γορτυνία | Απαγορεύτηκε το κυνήγι σε Καρκαλού, Δημητσάνα και Βαλτεσινίκο
- Ο Γιώργος Παπαηλιού προανήγγειλε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος | "Δεν πρόκειται να αποστώ από την πολιτική. Είμαι δεμένος με την Αρκαδία"
- Ο Γιάννης Τσιώλης στον Παναρκαδικό
- Πρόταση για τη δημιουργία γλυπτού στη Νεστάνη προς τιμήν του σκύλου που ακολούθησε αθλητή του Σπάρταθλον
- Μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά στο Λεωνίδιο!
8 σχόλια
-
Απίκο σας έχει ο κώτσος όλη μέρα να απαντάτε σε σχόλια καλά σου λέει ο από κάτω.Επομενος ειδικός σύμβουλος θα έχει τον τίτλο ανώνυμα σχόλια σε φιλικά κυρίως προκείμενα μέσα όπως αυτό
-
11.16 ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ.
-
8:37 το πρωί ξεκινάτε δουλειά στα σχόλια ε; Σας έχει σούζα ο Κώτσιος
-
21.47 ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ.
-
Εφόσον δεν είναι έμμισθος, δεν είναι κάτι επίσημο κλπ γιατί είναι και ανακοινώσιμο ;
-
Ορίστηκε και έμμισθος τώρα πρόσφατα αλλά δεν το είδαμε κάπου...
-
ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ.
-
Καλα το πας δημαρχε οσοι υποψηφιοι δεν εξελεγησαν καπου τους βαζεις για να τους δενεις για τις επομενες εκλογες






