Πράσινο φως για τον διαγωνισμό των έργων ανάπλασης στην πλατεία Κολοκοτρώνη!
Η δημοτική επιτροπή του δήμου Τρίπολης ενέκρινε την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τα έργα ανάπλασης της πλατείας Κολοκοτρώνη.
Το έργο αφορά την ανάπλαση της Πλατείας Κολοκοτρώνη, εντός του ιστορικού κέντρου της Τρίπολης, στα πλαίσια της υλοποίησης των ολοκληρωμένων έργων αναπλάσεων του ιστορικού κέντρου της πόλεως της Τρίπολης.
Οι εργασίες ανάπλασης περιλαμβάνουν την τοποθέτηση νέων κρασπέδων, επιστρώσεις με κυβόλιθους, κατασκευή νέων περγκόλων για σκίαση, νέους φωτιστικούς ιστούς ,αύξηση της φύτευσης με φύτευση νέων δέντρων και εργασίες που εξασφαλίζουν την πρόσβαση σε εμποδιζόμενα άτομα, με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη αξιοποίηση του διατιθέμενου χώρου, καθώς την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του.
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε ΔΩΔΕΚΑ (12) ΜΗΝΕΣ αρχόμενη από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται σε74 760.000,00 Ευρώ.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Παραιτήθηκε ο Αλέξης Χαρίτσης από πρόεδρος της Νέας Αριστεράς – Αναλαμβάνει προσωρινά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- Εγκρίθηκε η υδροδότηση του επιχειρηματικού πάρκου Γόρτυνος στο χωριό Κατσίμπαλη
- Στις 28 Μαρτίου γιορτάζουμε την "Ώρα της Γης"!
- Γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου;
- Πελεγρίνης: «Σε έναν χρόνο από τώρα ο Ν. Ανδρουλάκης θα είναι πρωθυπουργός»






